Bulvár

Életet mentett a nyomozó Sándorfalván

Életet mentett a nyomozó Sándorfalván

2013. január 10., csütörtök
Életet mentett a nyomozó Sándorfalván

Egy szolgálaton kívüli nyomozó mentette meg egy idős asszony életét Sándorfalván január 10-én kora reggel - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A rendőr Sándorfalván a Kolozsvári utcai megállóban várta a reggeli buszt, amikor kiabálást hallott a szemközi ingatlan udvarából. A hang irányába indult, megkérdezte, hogy a mi baj, de a válasz helyett csak a segélykiáltásokat hallotta. Átmászott a kerítésen, majd a melléképület mellett a hóban feküdve talált rá egy idős asszonyra, aki erősen átfázott, reszketett a hidegtől. Kiderült, a néni korábban elesett és magától nem tudott felkelni. A nyomozó felsegítette, bevitte a fűtött lakásba, majd értesítette a mentőket és az asszony hozzátartozóit. A helyszínre érkező mentők az idős embert a szegedi klinikára szállították - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.