Sport

Veress Csabára emlékeztek Csongrád megye csapatai + FOTÓK

Veress Csabára emlékeztek Csongrád megye csapatai + FOTÓK

2012. december 16., vasárnap
Veress Csabára emlékeztek Csongrád megye csapatai + FOTÓK

A nemrégiben tragikus körülmények között elhunyt ruzsai labdarúgó családját több mint 400 ezer forinttal segítették a résztvevők.

Kilenc helyszínen (Ásotthalom, Mórahalom, Bordány, Domaszék, Zákányszék, Balástya, Deszk, Székkutas, Szeged - SZVSE-csarnok) tartottak kispályás labdarúgótornákat vasárnap a Veress Csaba-emléknapon. Több mint hatvan csapat nevezése futott be, a részt vevő együttesek nevezési díját - 417 ezer forintot - a tragikus körülmények között 26 esztendős korában elhunyt ruzsai futballista családjának utalja át az MLSZ Csongrád megyei igazgatósága - tájékoztatta a SZEGEDma.hu-t az esemény zárását követően

Nógrádi Tibor

megyei igazgató. A sportvezető hozzáfűzte: minden csarnokban a

Veress Csaba

iránti méltó tiszteletadás mellett zajlottak a rendezvények, a mérkőzések. "Az MLSZ Csongrád megyei igazgatósága és társadalmi elnöksége köszönetét fejezi ki a Veress Csaba-emléknapon részt vevő közel ezer labdarúgónak, akik példamutató emberségről, futballszeretetről és sportszerűségről tettek tanúbizonyságot. A csapatok kérésére ezentúl minden évben szolidaritási téli tornát rendezünk, melyet megyei terembajnoksággá szeretnénk bővíteni. Külön köszönetet mondunk

Kazi László

és

Révész Gábor

uraknak az emléknap megszervezéséhez nyújtott felbecsülhetetlen segítségért, mellyel lehetővé tették, hogy Veress Csaba emléke tovább éljen a Csongrád megyei labdarúgásban" - fogalmaz közleményében a megyei igazgató. A rendezvény nem a pénzről szólt, ugyanakkor az ígéret szerint a részt vevő csapatok nevét, illetve az általuk nyújtott támogatás mértékét a megyei igazgatóság a december 17-i napon közzéteszi honlapján, s a segítséget a család nevében ezúton is köszöni.

Az alábbi fotóriportban valamennyi helyszínről találhatnak fényképeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.