Közélet

Ünnepi nyitva tartások Szegeden

Ünnepi nyitva tartások Szegeden

2012. december 24., hétfő
Ünnepi nyitva tartások Szegeden

Kimaradt valami a karácsonyi ebédből, esetleg nincs még ajándéka valakinek? Utánajártunk, meddig keresheti fel az üzleteket a mai napon, illetve a két ünnep között!

Árkád:

Rövidített nyitva tartással vár a bevásárlóközpont, reggel negyed héttől délután három óráig várja vásárlóit az ünnepek alatt.

Napfénypark Bevásárlóközpont:

Szentestétől szilveszterig ugyanaddig, reggeli nyitástól délután egy óráig látogatható a Szabadkai út 7. alatt található bevásárlóközpont.

Szeged Plaza:

Nyitástól délután kettő óráig vásárolhatunk a plázában (Kossuth Lajos sgt. 119.)

Szegedi Nagyáruház:

December 24-én délig van nyitva a Jókai u. 1. szám alatti bevásárlóközpont emeleti része, a földszinten található Coop kettő óráig várja még azokat, akik elfelejtettek volna ajándékot venni. A két ünnep között változatlan nyitva tartással üzemel az áruház, az év utolsó napjáig, amikor délben bezár. Január elsején végig zárva tartanak az üzletek.

Hiper- és Supermarketek nyitva tartása:

Tesco:

A városban található összes Tesco bezár december 24-én, délután kettő órakor, majd csak 27-én, a megszokott hat órás nyitással várja ismét a látogatókat.

Spar:

Változatlan nyitás mellett délután egy óráig tárt kapukkal vár mindenkit, aki elfelejtett volna valamit az ebédhez vagy az ajándékhoz.

Lidl:

Délután kettőig térhetünk be december 24-én, majd két napig zárva tart az üzlet.

Auchan:

Reggel 7-től délután kettőig vár az egykori Cora helyén is működő Auchan december 24-én.

Aldi:

Hétfő délután kettő óráig tart nyitva az üzlet (Katona József u. 89.), majd 25-én és 26-án zárva lesz. Szilveszter napján, hétfőn délután négyig várja a vásárlókat, másnap pedig egész nap zárva tart.

METRO:

December 24-én délután egyig van nyitva a METRO Szegeden (Szeged, Budapesti út 1.), majd rákövetkező napokon zárva van.

Penny Market:

Délután kettőig tart nyitva az üzlet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.