/

Ünnepi nyitva tartások Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kimaradt valami a karácsonyi ebédből, esetleg nincs még ajándéka valakinek? Utánajártunk, meddig keresheti fel az üzleteket a mai napon, illetve a két ünnep között!

Árkád: Rövidített nyitva tartással vár a bevásárlóközpont, reggel negyed héttől délután három óráig várja vásárlóit az ünnepek alatt.

Napfénypark Bevásárlóközpont: Szentestétől szilveszterig ugyanaddig, reggeli nyitástól délután egy óráig látogatható a Szabadkai út 7. alatt található bevásárlóközpont.

Szeged Plaza: Nyitástól délután kettő óráig vásárolhatunk a plázában (Kossuth Lajos sgt. 119.)

Szegedi Nagyáruház: December 24-én délig van nyitva a Jókai u. 1. szám alatti bevásárlóközpont emeleti része, a földszinten található Coop kettő óráig várja még azokat, akik elfelejtettek volna ajándékot venni. A két ünnep között változatlan nyitva tartással üzemel az áruház, az év utolsó napjáig, amikor délben bezár. Január elsején végig zárva tartanak az üzletek.

Hiper- és Supermarketek nyitva tartása:

Tesco: A városban található összes Tesco bezár december 24-én, délután kettő órakor, majd csak 27-én, a megszokott hat órás nyitással várja ismét a látogatókat.

Spar: Változatlan nyitás mellett délután egy óráig tárt kapukkal vár mindenkit, aki elfelejtett volna valamit az ebédhez vagy az ajándékhoz.

Lidl: Délután kettőig térhetünk be december 24-én, majd két napig zárva tart az üzlet.

Auchan: Reggel 7-től délután kettőig vár az egykori Cora helyén is működő Auchan december 24-én.

Aldi: Hétfő délután kettő óráig tart nyitva az üzlet (Katona József u. 89.), majd 25-én és 26-án zárva lesz. Szilveszter napján, hétfőn délután négyig várja a vásárlókat, másnap pedig egész nap zárva tart.

METRO: December 24-én délután egyig van nyitva a METRO Szegeden (Szeged, Budapesti út 1.), majd rákövetkező napokon zárva van.

Penny Market: Délután kettőig tart nyitva az üzlet.

Előző sztori

Minden harmadik hazai szállodának van nemzeti és európai minősítése

Következő sztori

Az első mozgó képeslap Szegedről egyetemisták ajándéka + VIDEÓ