/

Sportért 5 milliós Samsung-csomag a szegedi iskoláknak + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Samsung „a Smart Sport a Gyermekekért” sportversenyének végén 11 szegedi iskola oszthatott szét év végén mintegy 5 millió forintnyi elektronikus terméket.

Az olimpia előtt hirdette meg iskolák, sportszervezetek számára a Samsung a „Smart Sport a Gyermekekért” országos kampányát, melynek keretében a főváros és a megyeszékhelyek között osztott szét 100 millió forintot a cég. Szegeden így 5 millió forint értékű elektronikus berendezéssel lett gazdagabb 11 iskola. Varga Ágnes, az Oktatási, Kulturális és Sportiroda munkatársa Stublik Sándorral, a Samsung értékesítési igazgatójával a középiskolák versenyében első helyezést elérő Deák Ferenc Gimnáziumban osztotta szét az intézmények között a nyereményeket, iskolánként 300-600 forint értékben. A Deák két notebookkal, egy nyomtatóval és egy fényképezőgéppel lett gazdagabb.

Az oktatási iroda a Szegedi Sport és Fürdők Kft.-vel közösen számította ki azt a pontozási rendszert, mely alapján az iskolák rangsorát meg lehetett állapítani. A Samsung akciója egyébként egy programra épült, ami telefon segítségével GPS-alapon számolta a megtett kilométereket.

Az általános iskolák versenyében a Tabán Általános Iskola lett az első, őt követte a Rókus II. és a Tisza-parti Általános Iskola. Vihetett haza még Samsung-terméket a Fekete István, a Jerney, a tarjáni két tannyelvű és a Vörösmarty iskolák. A Deák mellett a középiskolák versenyében a Radnóti, a Tömörkény és a Csonka lett nyertes.

no images were found

Előző sztori

Átadták a négysávossá bővült Vásárhelyi Pál utcát + FOTÓK, VIDEÓ

Következő sztori

Változó menetrend és parkolási rend Szegeden