Közélet

Sportért 5 milliós Samsung-csomag a szegedi iskoláknak + FOTÓK

Sportért 5 milliós Samsung-csomag a szegedi iskoláknak + FOTÓK

2012. december 19., szerda
Sportért 5 milliós Samsung-csomag a szegedi iskoláknak + FOTÓK

A Samsung „a Smart Sport a Gyermekekért” sportversenyének végén 11 szegedi iskola oszthatott szét év végén mintegy 5 millió forintnyi elektronikus terméket.

Az olimpia előtt hirdette meg iskolák, sportszervezetek számára a Samsung a „Smart Sport a Gyermekekért”

országos kampányát

, melynek keretében a főváros és a megyeszékhelyek között osztott szét 100 millió forintot a cég. Szegeden így 5 millió forint értékű elektronikus berendezéssel lett gazdagabb 11 iskola. Varga Ágnes, az Oktatási, Kulturális és Sportiroda munkatársa Stublik Sándorral, a Samsung értékesítési igazgatójával a középiskolák versenyében első helyezést elérő Deák Ferenc Gimnáziumban osztotta szét az intézmények között a nyereményeket, iskolánként 300-600 forint értékben. A Deák két notebookkal, egy nyomtatóval és egy fényképezőgéppel lett gazdagabb. Az oktatási iroda a Szegedi Sport és Fürdők Kft.-vel közösen számította ki azt a pontozási rendszert, mely alapján az iskolák rangsorát meg lehetett állapítani. A Samsung akciója egyébként egy programra épült, ami telefon segítségével GPS-alapon számolta a megtett kilométereket. Az általános iskolák versenyében a Tabán Általános Iskola lett az első, őt követte a Rókus II. és a Tisza-parti Általános Iskola. Vihetett haza még Samsung-terméket a Fekete István, a Jerney, a tarjáni két tannyelvű és a Vörösmarty iskolák. A Deák mellett a középiskolák versenyében a Radnóti, a Tömörkény és a Csonka lett nyertes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.