Bulvár

Rendőrt hívott, mert nem találta a kilincset

Rendőrt hívott, mert nem találta a kilincset

2012. december 24., hétfő
Rendőrt hívott, mert nem találta a kilincset

Rendőri segítséget kért egy férfi egy házból való kijutáshoz Szegeden. Mint kiderült, nem találta a kilincset - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A 40 éves szegedi férfi 2012. december 23-án éjszaka hívta a rendőrség segélyhívószámát. Elmondta az ügyeletesnek, hogy barátjánál italoztak, de nem tud kijutni a házból. Csak az utcát tudta megjelölni, illetve azt, hogy egy zöld színű kerítést keressenek, ami előtt egy autó áll. A helyszínre irányított járőrök rá is találtak a férfira, aki erősen ittas állapotban volt. Bepánikolt, hogy nem tud hazajutni, ezért hívta a rendőröket. Az egyenruhások azt javasolták neki, hogy nyomja le a kapu kilincsét és nyissa ki az ajtót. A férfi végül így is tett és kijutott a házból. Mivel nagyon részeg volt, a rendőrök biztonsági intézkedés keretében hazakísérték, nehogy út közben baja essen - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.