/

Rendőrt hívott, mert nem találta a kilincset

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Rendőri segítséget kért egy férfi egy házból való kijutáshoz Szegeden. Mint kiderült, nem találta a kilincset – olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A 40 éves szegedi férfi 2012. december 23-án éjszaka hívta a rendőrség segélyhívószámát. Elmondta az ügyeletesnek, hogy barátjánál italoztak, de nem tud kijutni a házból. Csak az utcát tudta megjelölni, illetve azt, hogy egy zöld színű kerítést keressenek, ami előtt egy autó áll. A helyszínre irányított járőrök rá is találtak a férfira, aki erősen ittas állapotban volt. Bepánikolt, hogy nem tud hazajutni, ezért hívta a rendőröket. Az egyenruhások azt javasolták neki, hogy nyomja le a kapu kilincsét és nyissa ki az ajtót. A férfi végül így is tett és kijutott a házból. Mivel nagyon részeg volt, a rendőrök biztonsági intézkedés keretében hazakísérték, nehogy út közben baja essen – áll a közleményben.

Előző sztori

Hatvan balesethez riasztották a katasztrófavédőket

Következő sztori

Orbán: a jövőben emelni kellene a bejutási követelményt a felsőoktatásban