Közélet

Megszentelt halászlé a Szélkakasban + FOTÓK

Megszentelt halászlé a Szélkakasban + FOTÓK

2012. december 25., kedd
Megszentelt halászlé a Szélkakasban + FOTÓK

Móraváros búcsúzó plébánosa, Balogh József áldotta meg a móravárosiak halászlevét, aki jövő január 1-jétől az újszegedi Szent Erzsébet templomban teljesít szolgálatot.

Huszonnegyedikén, szenteste délelőttjén Móravárosban már megszokott, hogy a Szélkakas Kisvendéglőben a halászlé körül forog minden, ahol több éve a ferences szerzetesek szentelik meg a halászlevet, melyből a környék rászorulói, és a városrészért legtöbbet tevők közösen a helyszínen fogyasztanak el. A szükséges alapanyagokat Móravárosért Egyesület finanszírozza, tudtuk meg Nógrádi Tibortól, a térség önkormányzati képviselőjétől. Itt most alkalom nyílt arra is, hogy akik nem tudtak eljönni a december 22-én megrendezett

karácsonyi ünnepségre

, azok átvehették ajándékcsomagjaikat. Ezzel egy időben, ugyancsak az egyesület támogatásával a cserepes sori romák sertéshúsból bográcsban húsos káposztát főztek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.