Labdarúgás: Dobogón a SZEAC – KÉSZ Akadémia az Interligában

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jó értékmérő a négy korosztályt foglalkoztató román-magyar Interliga, ahol a Tisza Volán és a SZEAC mellett olyan kiváló utánpótlás-műhelyek indítják csapataikat, mint az Atletico Arad, a Banatul Temesvár, az UTA Arad, a Debreceni Loki Focisuli, a Poli Temesvár, az Olasz Focisuli vagy a Békéscsaba UFC.

Az U8-tól U11-ig terjedő skálán minden korosztályban 16 csapat indul. Az őszi végeredményt tekintve, 15 mérkőzést követően kiválóan szerepelt a KÉSZ Akadémia tehetséggondozó műhelye, a SZEAC. A Paksi Péter szakmai vezető irányításával dolgozó klub a helyezések összeadása után összetettben a harmadik helyen áll az Atletico Arad és a Loki mögött. A Tisza Volán Focisuli ebben az összevetésben a nyolcadik helyen áll.

Az U8-as sorrend: 1. Atletico, 2. SZEAC KA, 3. Loki… 10. TVSC. U9-ben: 1. Békéscsaba, 2. Atletico, 3. Loki… 11. SZEAC KA, 12. TVSC. U10-ben: 1. Poli, 2. SZEAC KA, 3. Loki… 7. TVSC. U11-ben: 1. Atletico, 2. Loki, 3. SZEAC… 7. TVSC.

A két szegedi műhelyben folyó kiváló munka alapján bízhatunk a sikeres folytatásban. Képünkön a SZEAC KA 2003-as korosztályú csapata. Edzők: Szöllősi István és Csehó Béla.

Default thumbnail
Előző sztori

Két utat lezártak Csongrád megyében a hóátfúvás miatt

Következő sztori

Hó borítja Szegedet, hétfőtől még hidegebb lesz (FRISSÜL) + FOTÓK, VIDEÓ

Legutóbbi hasonló cikkek