Kézilabda: városi rangadó a nő NB I/B-ben

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elérkezett a városi rangadó ideje a női kézilabda NB I/B-ben: az újonc KSZSE a rutinos SZKKSE egységét fogadja Algyőn, szombaton 18 órától.

A két alakulat egyaránt kikapott az előző fordulóban, Marosán György tanítványai Kiskundorozsmán nem bírtak el a Vasassal (29-33), míg Mandl Gábor csapata a listavezető Eger otthonában szenvedett vereséget (22-37). Most sporttörténelmi derbire készül a két alakulat, hiszen tétmeccset még soha nem vívott egymással. A házigazdáknak idén ez az utolsó bajnoki mérkőzésük, míg az SZKKSE-re még vár egy összecsapás december 15-én, amikor az Orosházát fogadják. Ugyankkor az algyőiek sem ülhetnek a babérjaikon januárig, hiszen december 22-én az Érd együttesét fogadják a magyar kupában a legjobb 16 között. A KSZSE csapat újonc létére általában jó formát mutat mérkőzésein az eredménytől függetlenül, míg a dorozsmaiak az utóbbi hetekben többször is botlottak, így visszaestek a tabellán olyannyira, hogy a két csapat most közvetlen rivális a 10. és a 11. helyen.

Nem csak a két szegedi felnőtt csapat 18 órai, illetve a 16 órai junior meccsén izgulhatnak az algyői Fehér Ignác Tornacsarnokba kilátogatók. A Kézilabda Szeged Sportiskola Egyesület és az Algyői Sportkör közös szervezésű meghívásos utánpótlás kézilabdatornát szervezett a hétvégére, december 8-9-re, 24 csapat részvételével MIKI-CUP néven, melyet ugyancsak az Algyő, Sport u. 5. szám alatti létesítményben bonyolítanak le.

A MIKI-CUP részletes programja:

Default thumbnail
Előző sztori

A MÁV-Trakció tárgyalna a sztrájkolni készülő mozdonyvezetőkkel

Default thumbnail
Következő sztori

HÖOK: jövő szerdán demonstráció lesz Budapesten

Legutóbbi hasonló cikkek