Bulvár

Kiszombornál hóátfúvásoktól takarítják az utat

Kiszombornál hóátfúvásoktól takarítják az utat

2012. december 14., péntek
Kiszombornál hóátfúvásoktól takarítják az utat

Hóátfúvások miatt nehezen járható a Kiszombori Határátkelőhelyre vezető út, ezért a közútkezelő megkezdte az út tisztítását. Az arra közlekedők fokozott óvatossággal vezessenek.

Egy órás várakozás alakult ki a Nagylaki Határátkelőhely kilépő oldalán a tehergépjármű-forgalomban. Röszkénél továbbra is két órát várakoznak a Magyarországról kilépni szándékozó kamionok.

Korábban írtuk:

A Röszkei Határátkelőhely kilépő oldalán 120 percre csökkent a várakozási idő az éjszaka folyamán. Az átkelőn szolgálatot teljesítő rendőrök és pénzügyőrök egész nap azon dolgoztak, hogy a feltorlódott kamionok mielőbb kilépjenek az országból. Ennek eredményeként az elmúlt 24 óra alatt mintegy 550 kamion tudta elhagyni Magyarországot. Az arra közlekedőktől továbbra is fokozott figyelmet és körültekintést kérünk, kövessék a rendőrök jelzéseit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.