Sport

Kemény Dénes is megpályázza az MVLSZ elnöki posztját

Kemény Dénes is megpályázza az MVLSZ elnöki posztját

2012. december 15., szombat
Kemény Dénes is megpályázza az MVLSZ elnöki posztját

A kétszeres olimpiai bajnok kapus, Gergely István után Kemény Dénes, a férfiválogatott leköszönő szövetségi kapitánya is bejelentette: megpályázza a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöki tisztét.

A nemzeti csapatot sorozatban háromszor olimpiai bajnoki címig vezető szakember a válogatott honlapja, a www.vlv.hu számára adott interjúban tudatta, hogy az egyik vezető magyar klub felkérését elfogadva, elvállalta a jelölést az MVLSZ első számú vezetőjének posztjára. Nyilatkozata szerint a vasárnapi tisztújító közgyűlésen kész kifejteni elképzeléseit a magyar vízilabdasport következő négy évével kapcsolatban. "A klubok többsége jelezte, szeretné, ha elnökként folytatnám a munkámat a magyar vízilabdasport érdekében" - jelentette ki a válogatottat szövetségi kapitányként 16 éven át irányító Kemény, majd azzal folytatta, hogy volt ajánlata Ausztráliából és máshonnan is. "Természetesen nem hagyott nyugodni az a lehetőség, hogy most más poszton, más szinten folytathatom azt, amit eddig csináltam, a győzelem, a siker hajszolását" - mondta. Elképzeléseiről nagy vonalakban szólva megemlítette, hogy elsősorban az utánpótlás kérdését szeretné sokkal magasabb szintre helyezni a fontossági skálán. "Új, egységes rendszer kialakítását tervezem a tehetséggondozásban. Nagyon fontos a sportági marketing erősítése, ebben sok lehetőség van különösen a női szakág területén, mert valljuk be: eddig a lányok az eredményekhez képest eléggé homályban maradtak" - mondta az interjúban Kemény Dénes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.