Sport

Jégkorong: ismét a Dunaújváros az ellenfél Szegeden

Jégkorong: ismét a Dunaújváros az ellenfél Szegeden

2012. december 1., szombat
Jégkorong: ismét a Dunaújváros az ellenfél Szegeden

Vasárnap este 18 órakor ismét szurkolástól lesz hangos a műjégpálya: a Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC OB II-es jégkorongcsapata itthon játszik a Dunaújvárossal.

A háromcsapatos OB II-es bajnokság túl van az első oda-visszavágó körön, s Kalocsa László tanítványai elmondhatják, eddigi négy találkozójukon kevés szerencséjük volt. Az elsőn itthon verték a Dab.Doclert 7-3-ra, azután előbb Debrecenben büntetőkkel (2-3), majd Dunaújvárosban hosszabbításban maradtak alul (5-6), legutóbb pedig hazai jégen is diadalmaskodtak a tartalékos hajdúságiak a mieink ellen. A debreceniek nem állnak hadilábon a szerencsével, hiszen legutóbb otthon ismét büntetőkkel diadalmaskodtak a Duna-mentiek ellen, ami egyszersmind figyelmeztetés is a Tisza-partiaknak. Most tehát új sorozat kezdődik, ahol lehet javítani Ambruséknak, s egy újabb esély adódik felkapaszkodni az éllovas debreceniekre. A mérkőzést vasárnap este 18 órától rendezik a szegedi műjégpályán, a belépés a megszokott módon ingyenes, s a szervezők ezúttal is ajándék forralt borral várják a kilátogató drukkereket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.