Novemberi Szerencsenapok Extra
/

Három embert mentettek meg a fagyhaláltól

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Három embert helyeztek biztonságba a rendőrök és a mentők az elmúlt 24 órában Csongrád megyében, akiket így a fagyhaláltól mentettek meg.

A Szegedi Rendőrkapitányság járőreit egy állampolgár állította meg december 11-én délelőtt és jelezte, hogy egy férfi a Bálint Sándor utcában egy ház falának dőlve alszik. A rendőrök ellenőrizték az 54 éves szegedi lakost, aki erősen ittas állapotban volt, ezért képtelen volt felkelni és hazamenni. Az egyenruhások biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak hozzá és kórházba szállíttatták.

Az esti órákban a belvárosban szolgálatot teljesítő gyalogos rendőrök figyeltek fel egy hajléktalan férfira, aki az egyik üzlet lépcsőjén feküdt. A 43 éves ember ittassága miatt magatehetetlen volt, ezért a rendőrök kérésére a mentők őt is kórházba vitték.

A Kisteleki Rendőrkapitányság járőrei lakossági bejelentés alapján ellenőriztek egy fűtetlen tanyát Ópusztaszer külterületén. A jéghideg melléképületben egy beteg 48 éves férfi feküdt, aki addigra már átfázott. A rendőrök segítettek összecsomagolni az embernek, majd a kisteleki szociális otthonba szállították melegedni.

A rendőrség ezúton is kéri a lakosságot, hogy a hideg időben fokozottan figyeljenek embertársaikra. Amennyiben olyan személyt látnak, akit a kihűlés veszélye fenyeget, hívják a rendőrség 112-es segélyhívószámát.

Default thumbnail
Előző sztori

Tűzesetekhez és műszaki mentéshez vonultak ki a tűzoltók

Következő sztori

Ismét hull a hó Csongrád megyében + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek