Gerinctörést szenvedett férfinak segített Gyimesi – nyílt levél

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy önkéntes segítő nyílt levélben mond köszönetet Gyimesi László képviselőnek, aki adományával sokat segített egy gerinctörést szenvedett fiatalemberen és családján.

A nyílt levél:

Tisztelt Gyimesi László Képviselő Úr!

Egy bajba jutott család szeretné köszönetét, háláját kifejezni önnek. 2012 júniusában e család tragikus baleset miatt nagyon nehéz helyzetbe került. Gerinctörés következtében fiúk ágyhoz kötötté, mozgásképtelenné vált, mely hatalmas feladatot tett a vállukra (fiúk 30 éves). Ezt a súlyos terhet könnyítette meg ön adományával. Egy minden igényt kielégítő, elektromos ággyal, mely 6 fokozatban, gombnyomásra működik, és segíti a beteg mozgatását. Ez az első lépés a „sérültnek”egy emberhez méltóbb, élhetőbb életre. A fiatalembernek most kezdődik a rehabilitációja, mely több évig tarthat.

Másokkal jót tenni nem kötelesség, de a szeretet első lépcsőfoka az odafigyelés. Az ön szociális érzékenysége példaértékű mindenki számára, amellyel hatalmas segítséget adott a család számára.

Hálás köszönet a család nevében, Kószó Lászlóné önkéntes segítő

Előző sztori

A nyolcadikról mentettek kedd éjjel a szegedi tűzoltók

Következő sztori

Mikulás járt az Odú fejlesztő iskolájában + FOTÓK, VIDEÓ

Legutóbbi hasonló cikkek