Közélet

Gerinctörést szenvedett férfinak segített Gyimesi – nyílt levél

Gerinctörést szenvedett férfinak segített Gyimesi – nyílt levél

2012. december 5., szerda
Gerinctörést szenvedett férfinak segített Gyimesi – nyílt levél

Egy önkéntes segítő nyílt levélben mond köszönetet Gyimesi László képviselőnek, aki adományával sokat segített egy gerinctörést szenvedett fiatalemberen és családján.

A nyílt levél:

Tisztelt Gyimesi László Képviselő Úr! Egy bajba jutott család szeretné köszönetét, háláját kifejezni önnek. 2012 júniusában e család tragikus baleset miatt nagyon nehéz helyzetbe került. Gerinctörés következtében fiúk ágyhoz kötötté, mozgásképtelenné vált, mely hatalmas feladatot tett a vállukra (fiúk 30 éves). Ezt a súlyos terhet könnyítette meg ön adományával. Egy minden igényt kielégítő, elektromos ággyal, mely 6 fokozatban, gombnyomásra működik, és segíti a beteg mozgatását. Ez az első lépés a „sérültnek”egy emberhez méltóbb, élhetőbb életre. A fiatalembernek most kezdődik a rehabilitációja, mely több évig tarthat. Másokkal jót tenni nem kötelesség, de a szeretet első lépcsőfoka az odafigyelés. Az ön szociális érzékenysége példaértékű mindenki számára, amellyel hatalmas segítséget adott a család számára. Hálás köszönet a család nevében, Kószó Lászlóné önkéntes segítő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.