Bulvár

Őrizetben az ékszerbolti betörők

Őrizetben az ékszerbolti betörők

2012. november 27., kedd
Őrizetben az ékszerbolti betörők

Azonosította és november 26-án elfogta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya azt a két férfit, akik októberében kivágták a szegedi Smaragd Ékszerüzlet páncélszekrényét, majd abból készpénzt és különféle arany ékszereket tulajdonítottak el.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya különösen nagy értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a két szegedi lakost, akiknek előzetes letartóztatását is kezdeményezték. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője korábban kétmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki az ügyben. A rendőrség a díjkitűzést továbbra is fenntartja. A pénz annak fizethető ki, aki olyan információval segíti a nyomozóhatóságot, amely alapján sikerül megtalálni az eltulajdonított ékszert. Jelentkezni személyesen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Bűnüldözési Alosztályán lehet (Szeged, Kossuth Lajos sugárút 22-24.), vagy telefonon a 62/562-400-as számon, illetve a rendőrség 112-es segélyhívószámán. Aki névtelenül tenne bejelentést, hívja a Telefontanú 80/555-111-es számát. Az elektronikus üzeneteket az ugyelet.csongradmrfk@csongrad.police.hu e-mail címen fogadják. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az eltulajdonított ékszerekről készült fotókat

honlapján

közzétette - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.