Sport

Labdarúgás: következik az utolsó vásárhelyi esély

Labdarúgás: következik az utolsó vásárhelyi esély

2012. november 10., szombat
Labdarúgás: következik az utolsó vásárhelyi esély

A labdarúgó NB III Alföld csoport őszi záró fordulójában a Hódmezővásárhelyi FC gárdája számára az utolsó esély adódik arra, hogy a kék-sárgák megszerezzék végre első győzelmüket. A feladat nem tűnik megoldhatatlannak, bár a vasárnap 13.30-kor kezdődő találkozón az előző idényben még az NB II-ben szerepelt Vecsés látogat Vásárhelyre, de a vendégek ősszel a harmadik vonalban már közel sem játszottak félelmetes formában.

A vásárhelyiek heti utolsó foglalkozását követően

Dezső Ferenc

edző először egy gondolat erejéig az elmúlt heti találkozóra tekintett vissza, majd szólt a hétvégi találkozó esélyeiről is: “Az elmúlt hétvégi, Nagykőrösön lejátszott találkozón a csapat már megközelítette azt a teljesítményt, amit elvártam tőlük, sajnos ez még az eredményben nem mutatkozott meg, de ebben már rajtunk kívülálló okok is közrejátszottak. A Vecsés elleni találkozóval befejeződik a számunkra eddig kevés sikert hozott őszi idény, de egyáltalán nem mindegy, hogy szégyenszemre nyert mérkőzés nélkül, vagy győzelemmel vonulunk pihenőre. Biztos vagyok benne, hogy a játékosaim is átérzik a találkozó fontosságát és mindent megtesznek az első győzelem megszerzése érdekében. A héten elsősorban a támadási variációkat gyakoroltuk, szerdán este pedig játszottunk egy edzőmérkőzést a megyei I-es csapatunk ellen, ahol az első félidőben már sok biztató jelet láttam a játékunkban. Sajnos a szezon végére több játékosom kidőlt a sorból, mellettük néhányan kisebb sérüléssel kénytelenek pályára lépni.

Antal Krisztián

Nagykőrösön kapott rúgást a bordájára, így több edzést kihagyni kényszerült, míg

Marton Bence

hetek óta sérüléssel bajlódik, de bizakodom, hogy mindketten pályára tudnak lépni vasárnap,

Hanyecz Henrikre

viszont bizonyosan nem számíthatok. Az elmúlt heti csapat terveim szerint így mindössze egy helyen változik,

Juhász II. Sándor

helyén

Marton Bence

játszik majd. A várható kezdőcsapat így a Kovács K. – Boros, Antal K., Rácz L., Mucsi – Juhász I. S., Konc A. – Varga M., Hanyecz B., Marton – Harangozó tizenegy lesz, míg csereként Gábor Viktor (kapus), Kökény, Varga L., Klimaj és Juhász II. Sándor áll bevetésre készen. “

Így játszott a HFC a múlt héten:

Nagykőrösi Kinizsi – Hódmezővásárhelyi FC 2-1 (1-0)

HFC:

Kovács K. – Boros, Antal K., Rácz L. Mucsi – Juhász I. S., Konc A. – Varga M., Hanyecz B. (Klimaj 86’), Juhász II. S. (Szabó M. 73’) - Harangozó.

Edző:

Dezső Ferenc.

Góllövők:

Malik G. (25’), Szluka (74’), ill. Hanyecz B. (49’)

Így játszott a Vecsés a múlt héten:

Vecsési FC – Kecskeméti TE II. 2-1 (2-0)

Vecsés:

Gecse – Lénárt, Hungler, Sztancsek (Király M. 89’), Fekecs – Madar M., Ferencz D., Piros G. (Könczey 39’), Petruska – Kozó (Soóky (78’), Czipper.

Edző:

Nahóczky Attila.

Góllövők:

Kozó V. 2 (12’, 37’), ill. Balázs Zs. (71’).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.