Sport

Labdarúgás: gyermektornát rendez Algyőn a Tisza Volán SC

Labdarúgás: gyermektornát rendez Algyőn a Tisza Volán SC

2012. november 29., csütörtök
Labdarúgás: gyermektornát rendez Algyőn a Tisza Volán SC

A 2013 nyarán 20 éves születésnapját ünneplő Tisza Volán SC Labdarúgó Szakosztály, népszerű nevén Focisuli, rendezvénysorozattal készül az alkalom megünneplésére, melynek nyitó eseménye a december 1-jén rendezendő CIB Bank Kupa Gyermek Labdarúgó Torna.

A CIB Bank ZRt. támogatta esemény színhelye az algyői Fehér Ignác Általános Iskola új tornacsarnoka lesz, résztvevői pedig a Hódmezővásárhelyi FC, a HSZATÁK-Junior Szentes, a Kecskeméti TE, a Makó UFC, az Orosháza MTK ULE, a Szarvasi FC, és a Tisza Volán SC I. és II. 2003-as korosztályú csapatai. Érdemes kilátogatni a 10 éves kisfiúk színvonalasnak ígérkező küzdelmeire, a rendező Tisza Volán SC szeretettel várja az érdeklődőket, szurkolókat, szimpatizánsokat. A mérkőzések reggel fél kilenckor kezdődnek, a rendezvény a 18.20-kor kezdődő döntővel zárul, melyet a díjátadás követ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.