Sport

Kézilabda: Gyöngyösön hangol Barcelonára a Pick

Kézilabda: Gyöngyösön hangol Barcelonára a Pick

2012. november 20., kedd
Kézilabda: Gyöngyösön hangol Barcelonára a Pick

Félidejéhez érkezett a férfi kézilabda NB I alapszakasza, szerda este már a második etapot kezdi a listavezető Pick Szeged Gyöngyösön.

Magabiztos, 15 gólos győzelmet aratott az 1. fordulóban az újszegedi sportcsarnokban

Skaliczki László

alakulata a Gyöngyössel szemben, szerda este 18.45-től pedig a Heves megyeiek otthonában lép pályára az alapszakasz második felvonásának nyitányán. Vadkerti Attiláék a mezőny egyetlen veretlen csapata, s bár legutóbbi bajnokijukon, Tatabányán megszakadt a győzelmi széria, a hazaiak legyőzése várhatóan ezúttal sem okoz gondot a Tisza-partiaknak. Az NB I-ben jelenleg 11 forduló után 11 ponttal a 6. helyen álló Gyöngyös legutóbb Csurgón vendégszerepelt, ahol Szalafai Gáborék 8 gólos hátrányból felállva közel voltak a bravúrhoz, ám 6 másodperccel a vége előtt hetesből gólt kaptak, így 24-23-as vereséget szenvedtek. A Pick ezzel mérkőzéssel egyúttal 100. Bajnokok Ligájára is hangol. Vasárnap remek kezdés után végül öt góllal kaptak ki (28-33) Zubai Szabolcsék itthon a világsztárokkal felálló Barcelona együttesétől, s a BL D csoportjának második szakaszát épp a katalánok otthonában nyitják szombaton 16.15-től. A csapat péntek hajnalban kel útra Szegedről. A szegediek közül mindenki egészséges, egyedül a közelmúltbeli talpsérüléséből felépülő, ám a Barcelona ellen ismét sérülést szenvedő

Rajko Prodanovic

játéka kérdéses szerda este.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.