ARC

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Farkas Árpád

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Farkas Árpád

2012. november 26., hétfő
Jó arcokat keres a SZEGEDma: Farkas Árpád

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Októberben töltötte be harminckettedik életévét a sándorfalvi

Farkas Árpád

, aki családi vállalkozásukban dolgozik, lottózót üzemeltetnek. Gyakran megfordul Szegeden, az ÁRKÁD-ban is szokott vásárolni, kedvesével moziba a plázába szoktak járni, és rendszeresen kimennek a műjégpályára is, barátnőjével imádnak korizni. Ha idejük engedi, akkor a vasárnapi jégkorongmérkőzésekre is elmennek. Portálunknak elmondta, általában ő választ mozifilmet, rendszeresen nyomon követi, milyen új alkotások jelennek meg, s a látványosabb produkciók közül válogat. Legutóbb a James Bond-filmet látták, azt kivételesen a kedvese választotta. Sándorfalva és a környék fontosabb eseményeiről a neten tájékozódik, a tévében pedig például zenei tehetségkutatókat vagy szórakoztató amerikai sorozatokat szokott nézni. Szabadidejüket otthon is hasznosan tudják tölteni, hiszen csirkéket tartanak, és tengerimalacaik is vannak, s természetesen a ház körül mindig akad tennivaló. Árpád nem ért egyet azzal a sokak által hangoztatott kijelentéssel, hogy egy kertes ház sosem készül el teljesen, ő bízik benne, hogy néhány éven belül olyan lesz minden a ház körül, amilyennek megálmodták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.