Hétfői programajánló: El Camino Németh György szemével

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A JATE klubban KÖRNYÉSZ buliba várják a fiatalokat, a Concordia Kultúrműhelyben keleti és nyugati tanításokkal ismerkedhetnek az érdeklődők, míg a városházán a Szegedi Közéleti Kávéház estjén Németh György fotográfus El Caminoról szóló estjére várják az érdeklődőket.

Tizenkét lépés a bölcsesség felé – ezzel a címmel tartanak előadást 18.30-tól a Concordia Kultúrműhelyben. Keleti és nyugati tanítások a gyakorlatban. A kurzus hétfőnként folytatódik, ugyanebben az időpontban. Az Új Akropolisz KKE programja.

El Camino – egy fotográfus szemével a Szegedi Közéleti Kávéház estjén 17 órától a városháza házasságkötő termében. A Szegedi Nyugdíjas Igazgatók Egyesülete és a Szegedi Közéleti Kávéház szervezésében Németh György fotográfus estjére várják az érdeklődőket. A háziasszony M. Ferenczy Valéria ny. igazgató.

18 órakor az MTA SZAB Székház dísztermében Kenéz Heka Etelka feleség, lovag, költő, énekművész és barátai ünnepélyesen emlékeznek Kenéz Ernő operaénekesre, 90. születésnapja alkalmából. Szalay István, a Közéleti Kávéház kuratóriumának elnöke Ritz Judittal beszélget. A rendezvény házigazdája Kohári Nándor önkormányzati képviselő. A rendezvényen Gyimesi Kálmán operaénekes, Szeged város díszpolgára Kenéz Ernőt énekkel köszönti (a Mennyben). Nagy Imre Erik zeneszerző, karnagy, zongoraműveket ad elő, míg Topál Leila verseket szaval.

KÖRNYÉSZ buli lesz 22 órától a JATE Klubban. Az est házigazdája Dj. Vicktor Smith és Dj. Gesbin. TTIK-soknak és gólyáknak a belépés ingyenes!

A programajánló összeállításában együttműködő partnerünk az iszeged.hu.

Default thumbnail
Előző sztori

Kúria: gyorsulhatnak a rokkantnyugdíjakkal kapcsolatos tb-perek

Default thumbnail
Következő sztori

Labdarúgás: kilenc lap mellett egy-egy gól Vásárhelyen

Legutóbbi hasonló cikkek