Bulvár

Három évre ítéltek egy haragosát megszúró sarkadi férfit

Három évre ítéltek egy haragosát megszúró sarkadi férfit

2012. november 20., kedd
Három évre ítéltek egy haragosát megszúró sarkadi férfit

Jogerősen három év börtönbüntetéssel sújtott kedden a Szegedi Ítélőtábla egy sarkadi férfit, aki kocsmai veszekedés során megszúrta haragosát.

2011. május 10-én a korábban már büntetett 46 esztendős vádlott és öccse egy sarkadi sörözőben italozott. Mivel a fiatalabb férfi nem akart kifizetni egy italt, szóváltásba keveredett pultossal. A vádlottat és testvérét kitették az utcára, a férfi hazakísérte öccsét, majd úgy döntött, visszatér a kocsmához, hogy a történtekért kérdőre vonja a hely üzemeltetőjét, a későbbi sértettet. A vádlott rokonai tartottak attól, hogy verekedés lesz, ezért értesítették a rendőröket. A sörözőnél valóban szóváltás alakult ki mire kiértek a rendőrök. A vádlott verekedni kezdett a sértett fiával. A járőrök megpróbáltak rendet teremteni, de a vádlott elővett egy vadásztőrt, a sértetthez lépett, és "megöllek!" kiáltással balról-jobbról nagy erővel megpróbálta hasba szúrni a férfit. Bár az egyik rendőr meg tudta ragadni a támadó kezét, a tőr mégis elérte a férfi hasát, kisebb sérüléseket okozva. A szakértői vélemény szerint ha a rendőr nem fogja le a vádlott kezét, a sértett akár halált okozó sérülést is elszenvedhetett volna. A táblabíróság testi sértés kísérletében mondta ki bűnösnek a vádlottat, és ezért jogerősen három év börtönbüntetéssel sújtotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.