Közélet

Az öngyógyítás erejéről az Életviteli és Rekreációs Klubban

Az öngyógyítás erejéről az Életviteli és Rekreációs Klubban

2012. november 12., hétfő
Az öngyógyítás erejéről az Életviteli és Rekreációs Klubban

A Közép- Kelet- Európai Rekreációs Társaság novemberben ismét megrendezi az Életviteli és Rekreációs Klubot. Ezúttal az öngyógyítás erejéről, illetve az ehhez kapcsolódó tévhitekről beszél Csupor Dezső- egyetemi adjunktus.

Az Életviteli és Rekreációs Klub következő, szerda délutáni előadásán

Csupor Dezső

egyetemi adjunktus "Hit és tévhit az öngyógyításban" címmel tart előadást a "Vasút a gyermekekért" Alapítvány Diákotthonában. Napjainkban számos olyan hirdetést látunk, amelyre az öngyógyításra biztatnak bennünket. Gyógyítás vagy csak egy szer alkalmazása? Sajnos sokan vannak olyanok, akik nem győződnek meg arról milyen készítményeket szednek, annak alapján: ha rá van írva, akkor biztos igaz! A reklámok hatására emberek százai vásárolnak meg olyan készítményeket és eszközöket, melyeknek gyakorlatilag semmilyen egészségjavító hatása nincsen. Ha szeretné megtudni melyik szereket ezek, akkor látogasson el az Életviteli és Rekreációs Klub következő előadására!

Időpont:

2012. november 14. (szerda) 18 óra

Helyszín:

A "Vasút a gyermekekért" Alapítvány Diákotthona 6725. Szeged, Boldogasszony sugárút 44. A programon való részvétel mindenki számára ingyenes, a szervezők szeretettel várják az érdeklődőket! A részletekért tekintse meg

a rendezvény plakátját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.