Közélet

A Széchenyi Programiroda szakmai fórumsorozata Szegeden is segít a pályázóknak

A Széchenyi Programiroda szakmai fórumsorozata Szegeden is segít a pályázóknak

2012. november 19., hétfő
A Széchenyi Programiroda szakmai fórumsorozata Szegeden is segít a pályázóknak

November 21-én Szegeden is elérhető a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. szakmai fórumsorozata, amely uniós forrásra pályázóknak nyújt segítséget.

A rendezvénysorozaton az érdeklődők a pályázati lehetőségekről, a pályázatok megvalósításának folyamatáról, az operatív programok sajátosságairól és a Széchenyi Programiroda jövőbeli szerepéről tájékozódhatnak. A fórumon megszólalnak a helyi és országos fejlesztéspolitika szereplői, valamint lehetőség lesz arra is, hogy a résztvevők feltegyék kérdéseiket a szakembereknek. A Széchenyi Programiroda november 21-i szegedi fórumán a jelenleg elérhető uniós pályázatokról, a pályázati megvalósítás folyamatáról, valamint a közelmúlt és közeljövő fejlesztéspolitika irányáról tájékozódhatnak a résztvevők. A fórumokat mindazoknak szánják, akiket érdekelnek a jelenleg elérhető pályázatokon nyugvó innovációs lehetőségek. Az aktualitások áttekintése mellett a Széchenyi Programiroda tanácsadói a fórumok alkalmával ingyenes, személyre szabott tanácsadással is várják az érintetteket. A térítésmentes szakmai fórumsorozatra egyaránt várják az államháztartási intézményeket, önkormányzatokat, civil szervezeteket, egyházakat, közoktatási intézményeket, mikro-, kis és középvállalkozásokat, nagyvállalatokat, kulturális és közművelődési intézményeket. A fórumok a megyei közgyűlés védnöksége alatt állnak. Bővebb információ: www.szpi.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.