A Széchenyi Programiroda szakmai fórumsorozata Szegeden is segít a pályázóknak

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

November 21-én Szegeden is elérhető a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. szakmai fórumsorozata, amely uniós forrásra pályázóknak nyújt segítséget.

A rendezvénysorozaton az érdeklődők a pályázati lehetőségekről, a pályázatok megvalósításának folyamatáról, az operatív programok sajátosságairól és a Széchenyi Programiroda jövőbeli szerepéről tájékozódhatnak. A fórumon megszólalnak a helyi és országos fejlesztéspolitika szereplői, valamint lehetőség lesz arra is, hogy a résztvevők feltegyék kérdéseiket a szakembereknek.

A Széchenyi Programiroda november 21-i szegedi fórumán a jelenleg elérhető uniós pályázatokról, a pályázati megvalósítás folyamatáról, valamint a közelmúlt és közeljövő fejlesztéspolitika irányáról tájékozódhatnak a résztvevők. A fórumokat mindazoknak szánják, akiket érdekelnek a jelenleg elérhető pályázatokon nyugvó innovációs lehetőségek. Az aktualitások áttekintése mellett a Széchenyi Programiroda tanácsadói a fórumok alkalmával ingyenes, személyre szabott tanácsadással is várják az érintetteket.

A térítésmentes szakmai fórumsorozatra egyaránt várják az államháztartási intézményeket, önkormányzatokat, civil szervezeteket, egyházakat, közoktatási intézményeket, mikro-, kis és középvállalkozásokat, nagyvállalatokat, kulturális és közművelődési intézményeket. A fórumok a megyei közgyűlés védnöksége alatt állnak.

Bővebb információ: www.szpi.hu

Előző sztori

Kézilabda: héttel is vezetett, mégis kikapott a KSZSE

Default thumbnail
Következő sztori

Kosárlabda: nem bírt a bácskai trióval a Kosársuli

Legutóbbi hasonló cikkek