Bulvár

Két tucat határsértőt és egy embercsempész a déli határon

Két tucat határsértőt és egy embercsempész a déli határon

2012. október 8., hétfő
Két tucat határsértőt és egy embercsempész a déli határon

Két tucat határsértőt és egy embercsempészt fogtak el Csongrád megye déli részén az elmúlt 24 órában – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Szenti Szabolcs

elmondta, egy szerbiai állampolgár segített illegálisan átjutni a határon annak a tizenhárom határsértőnek, akiket vasárnap délután fogtak el rendőrök Ásotthalom külterületén. A hat pakisztánival és hét afgánnal szemben idegenrendészeti, míg a szerbiai férfival szemben embercsempészés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. Vasárnap este további tizenöt illegális migránst fogtak el: 11 koszovói állampolgár mozgását stabil hőkamera jelezte Röszke külterületén, egy pakisztánit Mórahalom, míg három koszovói férfit Ásotthalom belterületén egy pizzériánál igazoltattak az egyenruhások. Valamennyiükkel szemben idegenrendészeti eljárás indult – közölte a százados.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.