Bulvár

Előzetesben a feleségét meggyilkoló balástyai férfi

Előzetesben a feleségét meggyilkoló balástyai férfi

2012. október 9., kedd
Előzetesben a feleségét meggyilkoló balástyai férfi

A Szegedi Városi Bíróság harminc napra elrendelte az előzetes letartóztatását annak a balástyai férfinak, aki a gyanú szerint meggyilkolta feleségét – tájékoztatta Cseh Attila, a Szegedi Törvényszék elnökhelyettese és szóvivője kedden az MTI-t.

A megalapozott gyanú szerint péntek reggel a férfi ittas állapotban, rövid szóváltást követően késsel leszúrta feleségét egy balástyai tanya bekötőútján. Az 55 éves nő a helyszínen meghalt. A gyanúsított öngyilkosságot kísérelt meg, azonban a helyszínre érkező mentősök megmentették, jelenleg kórházi kezelés alatt áll - közölte a szóvivő. A bíróság szerint a cselekmény kiemelkedő tárgyi súlya, magas - 5-15 évig terjedő - büntetési tétele és a gyanúsított személyi körülményei miatt megalapozottan tartani lehet attól, hogy a férfi szabadlábon hagyása esetén megszökne vagy elrejtőzne. Az elsőfokú bíróság végzése ellen a gyanúsított és védője a szabadlábra helyezés, másodlagosan házi őrizet elrendelése érdekében jelentett be fellebbezést, így a végzés nem jogerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.