Bulvár

Csalás miatt körözik a korábban eltűnés miatt keresett szegedi férfit

Csalás miatt körözik a korábban eltűnés miatt keresett szegedi férfit

2012. október 2., kedd
Csalás miatt körözik a korábban eltűnés miatt keresett szegedi férfit

Csalás miatt körözik azt a fiatal férfit, akit korábban a barátnőjével együtt eltűnés miatt kerestek a rendőrök, miután a fiatalok búcsúlevél írása után szeptember 10-én elhagyták közös szegedi albérletüket - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szenti Szabolcs

elmondta: a rendőrség az eltűnés minden körülményét és valamennyi okát megvizsgálta. Megállapították, hogy szó sem volt a pár együttes öngyilkosságáról, illetve arról sem, hogy a nő sérelmére a férfi életellenes bűncselekményt követett volna el. A csalás bűntettének gyanúja miatt hivatalból elrendelt nyomozás kiderítette, hogy a férfi jelentős összeggel tartozik magánszemélyeknek, ezért döntöttek úgy a fiatalok, hogy a hitelezők elől külföldre szöknek. Az általuk megfogalmazott búcsúlevél vélhetően megtévesztésül íródott. A rendőrség az elmúlt időszakban széles körű adatgyűjtést végzett és tanúkat hallgatott ki. A hivatalból beszerzett bizonyítékok alapján kedden előterjesztést tesznek az ügyészségnek arra vonatkozóan, hogy adjanak ki európai elfogatóparancsot a férfi ellen. Az európai elfogatóparancs kibocsátására a bíróság jogosult - közölte a százados.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.