/

Vonat ütközött kamionnal Szegvár és Szentes között

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Napraforgót szállító kamion pótkocsijának ütközött egy Hódmezővásárhely felől érkező vonat szerda délelőtt.

A baleset Szegvár és Szentes között történt. A kamion a 4521-es út irányába tartott a Schweidel József utca felől, amikor a sofőr – vélhetően kellő körültekintés nélkül – áthajtott a vasúti síneken. A kamion még időben áthajtott a vonat érkezése előtt, de pótkocsija már nem, így az érkező vonat beleütközött abba. Az érintett útszakaszon – várhatóan több óráig – teljes útzár van érvényben a műszaki mentés és a helyszínelés idejére. A baleset során jelenlegi információk szerint négy személy sérült könnyebben, őket a mentők kórházba szállították. Valamennyien a vonat utasai voltak. A rendőrség vizsgálja az baleset valamennyi körülményét.

Az útzár miatt a rendőrség elterelte a forgalmat. Akik Szentes irányából érkeznek, a 45-ös főúton Hódmezővásárhely irányában a 451-es út kereszteződésénél tudják elkerülni a baleset helyszínét. Szegvár felől érkezők a várost elkerülő 451-es útról lekanyarodva kerülhetnek.

Előző sztori

Labdarúgás: Egervári hat pontot vár októberben

Következő sztori

A hét játékosa a SZEOL SC-ben: Zana Dávid