Üsse el az időt a Bonifert-iskola thai-box edzésein! + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szeptembertől ismét elindultak a thai-box edzések a Bonifert Domonkos Általános Iskolában. Profiknak és amatőröknek, fiataloknak és időseknek egyaránt kiváló testmozgást és verseny lehetőséget is biztosítanak a Szandzsu Thai Box felkészítői.

Túlteng benned az energia, szeretsz sportolni, vagy csak a héten felgyülemlett feszültséget vezetnéd le egy alapos testmozgással? Szeptembertől ismét mindenkit vár a Szandzsu Thai Box klubja: kedden, csütörtökön és pénteken öt és hét óra között a Bonifert Domonkos Általános Iskolában várják a harcművészet kedvelőit. Korra és előképzettségre való tekintet nélkül mindenkit szívesen látnak, öttől ötvenöt éves korig érkeznek az edzésekre fiúk és lányok egyaránt.

Több neves sportolóval is kapcsolatban van a klub, akik szárnyaik alá veszik az ifjú tehetségeket. Júniusban a thai-box egyik legnagyobb hazai úttörője, Rehák György látogatta meg az iskolát, aki az utánpótlást megszemlélve egyéni tanácsokkal is ellátta a sportolókat, javítva mozgásukon, technikáikon. Erdei Zsolt (vagy ahogy sokan ismerjük: “Madár”) félnehézsúlyú profi ökölvívó nonprofit kft-je, a HEGYEM pedig sportfelszerelésekkel, étkezési utalvánnyal támogat egy-egy jól teljesítő sportolót.

Nyáron több edzőtábort is rendeztek a harcosoknak, ahol a “karbantartó” edzések mellett az ősz folyamán induló versenyekre is felkészülhettek. Facebook-oldalán folyamatosan figyelemmel követheted a klubot, melynek főbb eseményeiről portálunk is tudósítani fog.

Minden küzdősportokban jártas és járatlan, mozgást szerető embert várnak a Bonifert iskolában!

no images were found

Előző sztori

Tápéi alkotások a Művészetek Hídján + FOTÓK

Következő sztori

Bűnmegelőzési oktatás a Szegedi Tudományegyetemen