Sport

Üsse el az időt a Bonifert-iskola thai-box edzésein! + FOTÓK

Üsse el az időt a Bonifert-iskola thai-box edzésein! + FOTÓK

2012. szeptember 11., kedd
Üsse el az időt a Bonifert-iskola thai-box edzésein! + FOTÓK

Szeptembertől ismét elindultak a thai-box edzések a Bonifert Domonkos Általános Iskolában. Profiknak és amatőröknek, fiataloknak és időseknek egyaránt kiváló testmozgást és verseny lehetőséget is biztosítanak a Szandzsu Thai Box felkészítői.

Túlteng benned az energia, szeretsz sportolni, vagy csak a héten felgyülemlett feszültséget vezetnéd le egy alapos testmozgással? Szeptembertől ismét mindenkit vár a Szandzsu Thai Box klubja: kedden, csütörtökön és pénteken öt és hét óra között a Bonifert Domonkos Általános Iskolában várják a harcművészet kedvelőit. Korra és előképzettségre való tekintet nélkül mindenkit szívesen látnak, öttől ötvenöt éves korig érkeznek az edzésekre fiúk és lányok egyaránt. Több neves sportolóval is kapcsolatban van a klub, akik szárnyaik alá veszik az ifjú tehetségeket. Júniusban a thai-box egyik legnagyobb hazai úttörője,

Rehák György látogatta meg az iskolát

, aki az utánpótlást megszemlélve egyéni tanácsokkal is ellátta a sportolókat, javítva mozgásukon, technikáikon. Erdei Zsolt (vagy ahogy sokan ismerjük: "Madár") félnehézsúlyú profi ökölvívó nonprofit kft-je, a HEGYEM pedig sportfelszerelésekkel, étkezési utalvánnyal támogat egy-egy jól teljesítő sportolót. Nyáron több edzőtábort is rendeztek a harcosoknak, ahol a "karbantartó" edzések mellett az ősz folyamán induló versenyekre is felkészülhettek.

Facebook-oldalán

folyamatosan figyelemmel követheted a klubot, melynek főbb eseményeiről portálunk is tudósítani fog. Minden küzdősportokban jártas és járatlan, mozgást szerető embert várnak a Bonifert iskolában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.