Közélet

Színes családi programok a Százszorszép Gyermekházban

Színes családi programok a Százszorszép Gyermekházban

2012. szeptember 27., csütörtök
Színes családi programok a Százszorszép Gyermekházban

Színes programokkal és előadásokkal hívja fel a figyelmet a családi kötelék társadalmi fontosságára a "Családok a családokért, családok önmagukért" című rendezvény, amely pénteken egész nap várja az érdeklődőket a Százszorszép Gyermekházban.

A családi szféra társadalmi jelentőségével kapcsolatos szemléletváltást segítené elő a "Családok a családokért, családok önmagukért" című projekt, melyet a Százszorszép Gyermekházban (6720 Szeged, Kálvin tér 6.) mutatnak be pénteken. A reggel kilenctől kezdődő, egész napos eseményen szó esik majd a projekt céljairól, és az ehhez kapcsolódó rendezvényekről (trénig, szülőcsoport, képzés, workshop), valamint lesznek hasznos beszélgetési lehetőségek szakemberekkel (genetikus, szociális munkás, családterapeuta). Emellett számos családi programmal várják az érdeklődőket: lesz gyerek játszóház, arcfestés, táncház, családi vetélkedők, „főzőverseny”, családi puzzle, családi fotószoba, filmvetítés, kézműves foglalkozások, valamint egy meglepetés vendég is tiszteletét teszi az gyermekházban. A rendezvényt szervező Szivárvány Alapítvány minden érdeklődőt szeretettel vár!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.