/

Színes családi programok a Százszorszép Gyermekházban

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Színes programokkal és előadásokkal hívja fel a figyelmet a családi kötelék társadalmi fontosságára a “Családok a családokért, családok önmagukért” című rendezvény, amely pénteken egész nap várja az érdeklődőket a Százszorszép Gyermekházban.

A családi szféra társadalmi jelentőségével kapcsolatos szemléletváltást segítené elő a “Családok a családokért, családok önmagukért” című projekt, melyet a Százszorszép Gyermekházban (6720 Szeged, Kálvin tér 6.) mutatnak be pénteken. A reggel kilenctől kezdődő, egész napos eseményen szó esik majd a projekt céljairól, és az ehhez kapcsolódó rendezvényekről (trénig, szülőcsoport, képzés, workshop), valamint lesznek hasznos beszélgetési lehetőségek szakemberekkel (genetikus, szociális munkás, családterapeuta). Emellett számos családi programmal várják az érdeklődőket: lesz gyerek játszóház, arcfestés, táncház, családi vetélkedők, „főzőverseny”, családi puzzle, családi fotószoba, filmvetítés, kézműves foglalkozások, valamint egy meglepetés vendég is tiszteletét teszi az gyermekházban.

A rendezvényt szervező Szivárvány Alapítvány minden érdeklődőt szeretettel vár!

Előző sztori

Szombaton szentelik fel a hódmezővásárhelyi ortodox templomot

Következő sztori

A szépkorúakra fókuszálnak az Októberi Könyvtári Napok