Sport

Labdarúgás: Varga Bence nem a Fradinak akar bizonyítani

Labdarúgás: Varga Bence nem a Fradinak akar bizonyítani

2012. szeptember 11., kedd
Labdarúgás: Varga Bence nem a Fradinak akar bizonyítani

A Szeged 2011 Cegléden 1-1-es döntetlent ért el, és ha egy kicsit jobban koncentrálnak, na és nincs két sérülés a mérkőzés elején, talán a győzelem sem lett volna távoli remény a szegediektől. A második félidőben pályára lépett a Fraditól igazolt Varga Bence, őt kérdeztük a ceglédi meccsről és a most szombati Ferencváros elleni derbiről.

„Az első félidőben álmosan is kezdtünk, és a két kényszerű, korai csere is rányomta a bélyegét játékunkra. Kapkodó, kusza produkciót nyújtottunk. A második játékrészben elkezdtük összeszedni magunkat, a tizenegyes nem jött jókor, de szerencsére nem vetett vissza minket, egyre pörgősebb játékot mutattunk” – mondta el portálunknak

Varga Bence

, kiemelve, hogy megvolt az összhang is, de sajnos az utolsó passzok nem sikeredtek fényesen, így csak egy gólra futotta. „Egy lesgólt szereztem még: beszéltem a srácokkal meg a pályán kívül ülő szegediekkel, és mindenki azt mondta, hogy nem volt leshelyzet, de ez már a múlt, és előre kell tekinteni” – tette hozzá. Így hát megkérdeztük a Fradiból érkezett támadót, hogyan készül volt csapata ellen - a Szeged 2011 - FTC II. derbi szombaton 16 órakor kezdődik a SZVSE-stadionban. „Nagyon várom már a meccset, készülök rá, remélem, kapok is lehetőséget. Bizonyítani a csapatnak és az edzőnek szeretnék, a Fradinak nem tartozom bizonyítással. Egy izgalmas, jó meccset vívunk majd, szeretném, ha ugyanannyian szorítanának nekünk, mint eddig, fantasztikus hangulatot teremtenek szurkolóink. Három pontra számítok, hiszen ha ugyanazt a rövid passzos, fegyelmezett játékot mutatjuk, amit tudunk, akkor a Ferencvárost le fogjuk győzni. A kapu előtt viszont jobban kell koncentrálnunk” – emelte ki a Szeged 2011 támadója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.