Közélet

Kubatov: bevált az "egy a tábor, egy a zászló" stratégiája

Kubatov: bevált az "egy a tábor, egy a zászló" stratégiája

2012. szeptember 24., hétfő
Kubatov: bevált az "egy a tábor, egy a zászló" stratégiája

A jobboldali pártszövetséget illetően nincs indok a változtatásra, az "egy a tábor, egy a zászló" stratégiája bevált - mondta Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója a Magyar Hírlap hétfői számában megjelent interjúban.

A lap kérdésére elmondta: az, hogy a Fidesznek milyen kampányt kell folytatnia 2014-ben, több tényezőtől is függ, így más és más stratégia szükséges egy esetleges ellenzéki együttműködés, illetve a külön indulások esetén. Arra a kérdésre, hogy minden együttműködést kizárnak-e a Jobbikkal, a pártigazgató kifejtette: a Jobbik az elmúlt két évben egyáltalán nem segítette a kormányt, sőt nagyobb és hevesebb támadásokat kapott tőlük a kabinet, mint a baloldaltól. "Nincs konstruktív javaslatuk, csak kiabálás, hőzöngés és botrány. A szememben már-már hasonlítanak a szocialistákra" - fogalmazott. Az előzetes választási regisztrációról

Kubatov Gábor

elmondta, hogy az több, döntően angolszász országban létezik, használják is, nem jelent nehézséget, nem antidemokratikus és nem részrehajló. Kiemelte, hogy a kopogtatócédulák helyébe lépő új rendszerhez több ellenzéki javaslatot is figyelembe vesznek majd, és megjegyezte, hogy a jelöltté váláshoz szükséges ajánlások 200-ra csökkentése előnyös a parlamenti ellenzéki pártoknak is, amelyeknek "kínszenvedés" összeszedni 1500 vagy 750 ajánlást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.