ARC

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Vecsernyés Anett

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Vecsernyés Anett

2012. szeptember 28., péntek
Jó arcokat keres a SZEGEDma: Vecsernyés Anett

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes ajándékot sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Ha jól sikerül

Vecsernyés Anett

érettségije, akkor az orvosi egyetemre jelentkezik, ha viszont kicsit gyengébb eredményt ér el, akkor orvosi asszisztensnek tanulna. A tizenhét esztendős Kossuth-iskolában tanuló diáknak nincs még konkrét elképzelése, hogy mely gyógyító területen dolgozna szívesen. Anett úgy látja, a környezetében nagyon sokan alábecsülik magukat, s nem mernek nagyot álmodni, nem hiszik el, hogy képesek elérni céljukat. Őt nem riasztja az, hogy az orvosin sokat kell tanulni, s egyes tantárgyak bizonyára nehézséget okoznának neki, szerinte küzdeni kell a kitűzött célért. Szeretne szüleinek is bizonyítani, hogy igenis képes megvalósítani álmait, amellett, hogy másokon is segíteni akar. Ezért döntött úgy, hogy amennyiben nem jutna be az ÁOK-ra, akkor orvosi asszisztens lesz belőle, hiszen akkor is tud segíteni az embereken. Anett suli után egyből hazamegy, bekapcsolja a számítógépét, és természetesen a Facebookra is belép. Tanuláshoz is használja a netet, házi feladataihoz is gyakran keres a világhálón információkat. Érdeklik a hírek is, gyakran néz híradót, de pletykákat is olvasgat. Sok időt tölt barátjával, emellett szeret barátnőivel sétálgatni, vásárolgatni. A diszkókat nem kedveli, a hangulatos beülős helyeket preferálják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.