Jó arcokat keres a SZEGEDma: Vecsernyés Anett

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes ajándékot sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Ha jól sikerül Vecsernyés Anett érettségije, akkor az orvosi egyetemre jelentkezik, ha viszont kicsit gyengébb eredményt ér el, akkor orvosi asszisztensnek tanulna. A tizenhét esztendős Kossuth-iskolában tanuló diáknak nincs még konkrét elképzelése, hogy mely gyógyító területen dolgozna szívesen. Anett úgy látja, a környezetében nagyon sokan alábecsülik magukat, s nem mernek nagyot álmodni, nem hiszik el, hogy képesek elérni céljukat. Őt nem riasztja az, hogy az orvosin sokat kell tanulni, s egyes tantárgyak bizonyára nehézséget okoznának neki, szerinte küzdeni kell a kitűzött célért. Szeretne szüleinek is bizonyítani, hogy igenis képes megvalósítani álmait, amellett, hogy másokon is segíteni akar. Ezért döntött úgy, hogy amennyiben nem jutna be az ÁOK-ra, akkor orvosi asszisztens lesz belőle, hiszen akkor is tud segíteni az embereken.

Anett suli után egyből hazamegy, bekapcsolja a számítógépét, és természetesen a Facebookra is belép. Tanuláshoz is használja a netet, házi feladataihoz is gyakran keres a világhálón információkat. Érdeklik a hírek is, gyakran néz híradót, de pletykákat is olvasgat. Sok időt tölt barátjával, emellett szeret barátnőivel sétálgatni, vásárolgatni. A diszkókat nem kedveli, a hangulatos beülős helyeket preferálják.

Előző sztori

A Pass-port Európa ősbemutatója Szegeden

Következő sztori

Labdarúgás: a hétvége teljes Csongrád megyei programja + TABELLÁK