ARC

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Ungi Kristóf

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Ungi Kristóf

2012. szeptember 25., kedd
Jó arcokat keres a SZEGEDma: Ungi Kristóf

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes ajándékot sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Orvos szeretne lenni a tizenhét esztendős, biológia-kémia tagozatra járó

Ungi Kristóf

. A Radnóti Miklós Gimnázium végzős hallgatója portálunknak elmondta, nagyon jó biológia tanár volt általánosban, már akkor eldöntötte, hogy orvos szeretne lenni, azóta is ezért tanul. Már sokan ijesztgették azzal, hogy hány évig is kell keményen tanulnia azért, hogy elérje célját, fel is fogta, s nem tántorította el eddig semmi. Szerinte elismert szakma, ráadásul naponta új kihívásokkal találkozhat, amiket kezelni kell, aminek meg is van a jutalma. A képzést magát még nem látja át, de egyelőre a sebészet vonzza leginkább. Mivel pontok alapján dől el az egyetemi felvétel, nem jár semmilyen előkészítőre, azt tartja a legfontosabbnak, hogy jók legyenek a jegyei. Kristófnak szinte csak hétvégente van szabadideje, amit szíves tölt barátaival, míg suli időben barátnőjével találkozik vagy netezik. Teniszezni is jár, bár jelenleg hetente egy alkalommal tud elmenni edzeni. Ahogy fogalmazott a Facebook „be szokta szippantani”, s észre sem veszi, hogy több órát ül a gép előtt. Általában a barátaival kapcsolatos közös történeteket osztja meg, vagy épp találkozót beszél meg. Régebben rendszeresen nézett híradót, mostanság viszont nem fér bele a napi rutinjába, így általában ismerőseitől tudja meg a fontosabb szegeid eseményeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.