ARC

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Szögi Roland

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Szögi Roland

2012. szeptember 10., hétfő
Jó arcokat keres a SZEGEDma: Szögi Roland

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes ajándékot sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán most kezdte az első szemesztert a húsz esztendős

Szögi Roland

, akivel a Széchenyi téren találkoztunk. Pótfelvételin jutott be a Szegedi Tudományegyetemre, így az egyetemisták többségéhez képest közel egy héttel később tudott csak belépni az ETR-be és felvenni a tantárgyait. Csólyospálosról jár be Szegedre minden nap, akárcsak a középiskola alatt, már megszokta az ingázást. A Retróban már többször járt is, de többnyire vidéki szórakozó helyekre mennek barátaival, s ilyenkor többnyire Roland szokott sofőrködni. A bordányi diszkót nagyon jónak tartják, egyik kedvenc Dj-je rendszeresen csinál ott bulikat, illetve nagyon sok ismerősük jár oda. A bevásárlóközpontok mellett a Kárász utcán is szeret sétálgatni, egyik kedvenc helye pedig a Széchenyi tér, részben az ingyen wifi miatt. A Facebookot gyakran használja, napközben okostelefonján netezik, és rendszeresen böngészi az egyetemi oldalakat is. Szabadidejében pedig klipeket néz vagy humoros oldalakat néz. Roland rendszeresen néz híradót, s ha valami érdekli, utánanéz internetes hírportálokon is, de a politika egyáltalán nem érdekli a húszéves egyetemistát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.