/

A magyar-román határon fogták el a tolvajokat

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy órán belül elfogták a kiszombori határátkelőhelyen a rendőrök azt a négy román állampolgárt, akik egy szegedi méteráru boltból loptak.

A rendőrség segélyhívószámára tegnap délután érkezett bejelentés az egyik szegedi boltból arról, hogy négy külföldi az eladók figyelmét elterelve három guriga méterárut lopott el. Az egyik dolgozó a tolvajok után futott, amikor észrevette a lopást, akik ekkor már egy autóban ültek. Felelősségre vonta őket, mire az egyik az ablakon kidobott egy gurigát, majd elhajtottak.

Az ügyeletvezető a bejelentést követően azonnal értesítette a határátkelőhelyeken szolgálatot teljesítő rendőröket. A keresett VW Passat és négy utasa nem sokkal később meg is jelent a kiszombori határátkelőhelyen, ahol kilépésre jelentkeztek az országból. A rendőrök mind a négy román állampolgárt előállították, majd átvizsgálták a járművet, ahonnan előkerült a másik két ellopott guriga is.

Ellenük társtettességben elkövetett lopás vétsége megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon – áll a közleményben.

Előző sztori

Kézilabda: a Pick az esélyesebb a zágrábi BL-nyitányon

Következő sztori

Az elemi iskola elvégzéséhez kötné a választójogot a Jobbik