Bulvár

A magyar-román határon fogták el a tolvajokat

A magyar-román határon fogták el a tolvajokat

2012. szeptember 27., csütörtök
A magyar-román határon fogták el a tolvajokat

Egy órán belül elfogták a kiszombori határátkelőhelyen a rendőrök azt a négy román állampolgárt, akik egy szegedi méteráru boltból loptak.

A rendőrség segélyhívószámára tegnap délután érkezett bejelentés az egyik szegedi boltból arról, hogy négy külföldi az eladók figyelmét elterelve három guriga méterárut lopott el. Az egyik dolgozó a tolvajok után futott, amikor észrevette a lopást, akik ekkor már egy autóban ültek. Felelősségre vonta őket, mire az egyik az ablakon kidobott egy gurigát, majd elhajtottak. Az ügyeletvezető a bejelentést követően azonnal értesítette a határátkelőhelyeken szolgálatot teljesítő rendőröket. A keresett VW Passat és négy utasa nem sokkal később meg is jelent a kiszombori határátkelőhelyen, ahol kilépésre jelentkeztek az országból. A rendőrök mind a négy román állampolgárt előállították, majd átvizsgálták a járművet, ahonnan előkerült a másik két ellopott guriga is. Ellenük társtettességben elkövetett lopás vétsége megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.