Közélet

SZIN-line: Akusztikus hangzásra vált a szegedi JackDanimalZ

SZIN-line: Akusztikus hangzásra vált a szegedi JackDanimalZ

2012. augusztus 23., csütörtök
SZIN-line: Akusztikus hangzásra vált a szegedi JackDanimalZ

Szegedi zenekarként a fesztiválos évad fénypontját jelenti a SZIN a JackDanimalZ-nek. Szügyi Dániel, a zenekar énekese portálunknak elárulta: új taggal, új hangzással és egy csokor meglepetéssel is készültek a Szegedi fellépésre. Élő bejelentkezések a SZIN-ről egész nap!

- Mivel készültetek a szegedi koncertre?

- Kell hozzá némi párlat, egy baráti társaság, és a végén - ami a nevünkben is van - egy rakás állatság.

- Szegedi zenekarként mit jelent nektek fellépni a SZIN-en?

- Ebben a városban játszani mindig a legnagyobb esemény nekünk, mi minden évben nagyon várjuk. A SZIN-es fellépésre mindig különös figyelemmel készülünk fel. Ez egy kis leeresztés is lesz az évben, kipihenhetjük a nyár fáradalmait, végre lazíthatunk. A fesztiválra kilátogatók remélem, hogy nagyon jól érzik majd magukat, akik meg kívülről "hallgatják", attól megértést és türelmet kérünk. Vártuk is és nem is ezt a fellépést, hiszen a gitárosunktól hamarosan búcsúzunk - külföldön folytatja karrierjét, még nem tudni, hogy a zenénél marad-e. Új gitáros fog a színre lépni (vagy SZIN-re, hogy stílusosak legyünk), akusztikus gitárral, a zenekar hangzásvilága is jelentősen változni fog ennek köszönhetően. Bízunk benne, hogy elnyeri majd a szegedi közönség tetszését.

- Idézve legismertebb dalotokat: Jack vagy Johnny segít felkészülni a koncertre?

- Ahogy a zenekar neve is mutatja, inkább Jacket kultiváljuk, bár a többi "testvérét" sem vetjük meg. Nem akarunk sorrendet állítani, hiszen ez inkább hangulatfüggő.

- Ha már az italoknál tartunk: van valami kedvenc a három nagy néven kívül?

- A sör, és a jó bor. A magyar borokat nagyon szeretjük!

- Kedvenc pincészet van?

- Fehérből nekem az irsai olivér, de ha termelőt is kell mondani, akkor a Bárdos és Fia Pincészetet választanám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.