/

Sportos hétvége a tiszai szabad strandon + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szegedi szabad strandon egész hétvégén pattogott a labda: SZIN napijegyekért strandfoci- és strandröplabda-bajnokságon versenyezhettek fiúk és lányok, de szép számmal akadt „résztvevője” a napfürdőnek és a tiszai lubickolásnak is.

A Zöld Zsiráf KulturPart a tiszai szabad strand második hétvégéjére strandfoci- és standröplabda-bajnokságot szervezett. A homokos talajon igazán komoly küzdelmeket lehetett látni. A fociban nem mindig úgy gurul a labda a homokbuckákon, ahogy az elvárható lenne, így gyakran kavarogtak a homokfelhők a kapuk között. A 150 méteres plázs hangulatos ötvözete a hagyományos tiszai strandolás és 21. századi szórakozás, kényelem igényeinek. A röpi és a foci mellett, ping-pongozni, trambulin ugrálni és kuglizni is lehetett. A hűsítő italok mellett pedig az elmaradhatatlan lángossal is lehetett csillapítani az éhséget. A napernyős asztalok mellett az ártéri fák adtak árnyékot a helynek. A programot a rendőrség is meglátogatta: KRESZ-kvízt tölthettek ki a résztvevők és kerékpáros akadálypályán ügyeskedhettek. A győztesek között SZIN napijegyet, klubbelépőket és italkuponokat osztottak ki a szervezők.

Eredmények:

Standfoci:
1. Dokk Team
2. Homokszem
3. Buliból jöttünk

Röplabda:
Férfi:

1. Szeged olé

Vegyes:
1. Édesmindegy
2. Másnaposok
3. Sun City

Női:
1. Primadonnák
2. Vidéki Röpbull Klub
3. Egy Pillanat

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Vasárnap rekordmeleg volt

Default thumbnail
Következő sztori

Csökken a gázolaj ára a héten

Legutóbbi hasonló cikkek