Sport

Sportos hétvége a tiszai szabad strandon + FOTÓK

Sportos hétvége a tiszai szabad strandon + FOTÓK

2012. augusztus 6., hétfő
Sportos hétvége a tiszai szabad strandon + FOTÓK

A szegedi szabad strandon egész hétvégén pattogott a labda: SZIN napijegyekért strandfoci- és strandröplabda-bajnokságon versenyezhettek fiúk és lányok, de szép számmal akadt „résztvevője” a napfürdőnek és a tiszai lubickolásnak is.

A

Zöld Zsiráf KulturPart

a tiszai szabad strand második hétvégéjére strandfoci- és standröplabda-bajnokságot szervezett. A homokos talajon igazán komoly küzdelmeket lehetett látni. A fociban nem mindig úgy gurul a labda a homokbuckákon, ahogy az elvárható lenne, így gyakran kavarogtak a homokfelhők a kapuk között. A 150 méteres plázs hangulatos ötvözete a hagyományos tiszai strandolás és 21. századi szórakozás, kényelem igényeinek. A röpi és a foci mellett, ping-pongozni, trambulin ugrálni és kuglizni is lehetett. A hűsítő italok mellett pedig az elmaradhatatlan lángossal is lehetett csillapítani az éhséget. A napernyős asztalok mellett az ártéri fák adtak árnyékot a helynek. A programot a rendőrség is meglátogatta: KRESZ-kvízt tölthettek ki a résztvevők és kerékpáros akadálypályán ügyeskedhettek. A győztesek között SZIN napijegyet, klubbelépőket és italkuponokat osztottak ki a szervezők.

Eredmények:

Standfoci:

1. Dokk Team 2. Homokszem 3. Buliból jöttünk

Röplabda: Férfi:

1. Szeged olé

Vegyes:

1. Édesmindegy 2. Másnaposok 3. Sun City

Női:

1. Primadonnák 2. Vidéki Röpbull Klub 3. Egy Pillanat

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.