Sport

Olimpia: szerda délben Izland ellen...

Olimpia: szerda délben Izland ellen...

2012. augusztus 7., kedd
Olimpia: szerda délben Izland ellen...

A szerdai negyeddöntők közül elsőként a Magyarország-Izland mérkőzést rendezik meg a londoni olimpia férfi kézilabdatornáján.

A Nemzetközi Kézilabda Szövetség kedden hozta nyilvánosságra az időbeosztást, amely szerint

Mocsai Lajos

együttese 12 órakor lép pályára az olimpiai ezüstérmes ellen, de nem a csoportmérkőzéseknek helyet adó Copper Boxban, hanem a Kosárlabdacsarnokban. A negyeddöntő párosításai hoznak két igazi slágermérkőzést is: skandináv házi rangadó keretében Svédország Dániával mérkőzik - a magyar-izlandi párharc győztese e párbaj nyertesével elődöntőzik pénteken -, míg lesz egy "latin" derbi is, mivel Franciaország Spanyolországgal meccsel. A legkönnyebb dolga a horvátoknak van, nekik Tunéziával kell játszaniuk az elődöntőért - ez várhatóan nem fog gondot okozni számukra.

A negyeddöntő programja:

szerda:

12 ó: MAGYARORSZÁG - Izland 15:30 ó: Franciaország - Spanyolország 19 ó: Svédország - Dánia 22:30 ó: Horvátország - Tunézia

Az elődöntőben:

péntek:

MAGYARORSZÁG/Izland - Svédország/Dánia Franciaország/Spanyolország - Horvátország/Tunézia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.