Bulvár

Meghalt egy elgázolt kerékpáros Szegeden

Meghalt egy elgázolt kerékpáros Szegeden

2012. augusztus 19., vasárnap
Meghalt egy elgázolt kerékpáros Szegeden

Kórházba szállítását követően meghalt egy 29 éves nő, akit egy autó ütött el Szegeden, a Dorozsmai úti kerékpárúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap az MTI-vel.

Szenti Szabolcs

elmondta: szombaton hajnalban a személygépkocsi Dorozsma felé haladt a külső sávban. Miután megelőzött egy a belső sávban közlekedő autót, hirtelen áttért a menetirány szerinti baloldalra, majd a kerékpárúton elgázolt egy biciklis nőt. Az autó és a kerékpáros is az árokba borult. A mentők a 29 éves szegedi kerékpárosost súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, míg az autóból egy súlyos és két könnyű sérült került a Traumatológiai Klinikára. A szerencsétlenül járt biciklis a kórházba szállítását követően belehalt sérüléseibe. A sofőr rosszullétel magyarázta a balesetet. A rendőrség igazságügyi műszaki és orvosszakértő bevonásával büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.