Gazdaság

Kedvezményt ad a MÁV több balatoni programhoz kapcsolódóan

Kedvezményt ad a MÁV több balatoni programhoz kapcsolódóan

2012. augusztus 15., szerda
Kedvezményt ad a MÁV több balatoni programhoz kapcsolódóan

Alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV a Boglári Szüreti Fesztiválhoz, valamint az öbölátúszáshoz kapcsolódóan, az ezekre a programokra utazók számára.

A vasúttársaság szerdán az MTI-vel azt közölte, hogy a hétvégén tartandó (augusztus 17-20.) Boglári Szüreti Fesztiválra utazók 33 százalékos menettérti kedvezményt kapnak a MÁV szolgáltatási területén lévő belföldi állomásról Balatonboglárra. A kedvezmény a fesztivál első napjától legkésőbb a rendezvényt követő napig, augusztus 21-ig vehető igénybe. Az alkalmi menettérti jegy a rendezvény helyszínén történő lebélyegzést követően jogosít visszautazásra. Ugyanilyen kedvezményes jegyeket kínál a MÁV a szombatra tervezett öbölátúszásra, Balatonfüredre érkezőknek is, ebben az esetben a kedvezmény mértéke 50 százalék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.