ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kerpics Judit

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kerpics Judit

2012. augusztus 12., vasárnap
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kerpics Judit

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Nyaralni is volt, de sok időt töltött kutatással és tanulással, még a vakáció idején is TDK-jára készül a huszonegy esztendős

Kerpics Judit

. A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának magyar-történelem szakos hallgatója tanár szeretne lenni. Most kezdi a mesterképzést, s reméli, mire elvégzi az egyetemet, talál állást, hiszen mindkét szakja érettségi tantárgy. Szerinte ez növeli elhelyezkedési esélyeit. A városi fesztiválokra ki szokott látogatni, de sok időt nem tölt a rendezvényeken, mert időről-időre azt tapasztalja, ugyanazokat a dolgokat lehet megtalálni. Bulizni ritkán jár, a diszkókat nem kedveli, inkább barátaival találkozik, beülnek egy-egy hangulatos helyre iszogatni. A komolyzenét nagyon szereti, illetve a Millenniumi Kávéházba el szokott menni koncertekre. Judit portálunknak elmondta, nagyon várja már a színházi évad kezdetét is. A belvárosban is gyakran sétálgatnak, Szeged este kimondottan gyönyörű az egyetemista lány szerint. Imádja szülővárosát, de szerinte kevés a munkalehetőség. Ősszel folytatja egyetemi tanulmányait, de a nyár idején nincs hallgatói jogviszonya, átmenetileg kikerült az oktatási rendszerből. Azt tapasztalta, hogy ha valaki nem diák, szinte esélytelen, hogy munkát találjon. Évközben rengeteg ül számítógép előtt, a könyvtári katalógustól kezdve a jegyin át az óráiig mindent a neten tud megnézni. A levelezését is minden nap megnézi több alkalommal, míg a Facebookra átlagosan kétnaponta lép be. Szegedi vonatkozású híreket nem olvas a neten, leginkább a postaládákba bedobott újságokból értesül például a városi eseményekről, rendezvényekről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.