Kultúra

Róka Rudi újra házat épít a szegedi Mesebárkán

Róka Rudi újra házat épít a szegedi Mesebárkán

2012. július 18., szerda
Róka Rudi újra házat épít a szegedi Mesebárkán

A nagy érdeklődésnek köszönhetően ezen a héten is két alkalommal fut ki a szegedi kikötőből a Mesebárka. Csütörtökön délelőtt 10 órakor és pénteken 17 órakor az érdeklődők a Szegedi Miniszínház Róka Rudi házat épít című vidám, humoros előadását nézhetik meg.

Új ház áll a nyúl kertjében. Miután a nyúl a gyerekek segítségével megtanul illendően köszönni és bemutatkozni, Tóbiás Mester segítségével nyomozni kezd, vajon kié a ház. Róka Rudi a tettes, és a Farkas segítségével be is akar költözni, a nyuszit pedig vacsorának szánja. A háznak azonban más lakója is van, Torontál a szörnyűséges szörnyeteg, vagy nem is?! Tóbiás Mester tesz rendet a zűrzavarban, és a végén mindenki "megkapja a magáét". Ha nem akar lemaradni, rendelje meg jegyét e-mailben vagy telefonon! A megrendelt jegyeket legkésőbb az előadás előtti napon lehet átvenni az IH Rendezvényközpontban (Szeged, Felső Tisza-part 2.,). Telefonos helyfoglalás: 62/423-638. Jegyrendelés e-mailben: szervezes@ihrk.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.