Sport

Labdarúgás: ikszelt a Székkutas Vásárhelyen

Labdarúgás: ikszelt a Székkutas Vásárhelyen

2012. július 21., szombat
Labdarúgás: ikszelt a Székkutas Vásárhelyen

Négy héttel a rajt előtt a megyei bajnoki nyitányra készülő csapatok közül is egyre többen lépnek pályára felkészülési mérkőzéseken. Vásárhelyen a HFC II. a megyei II. osztályban maradt székkutasi gárdát fogadta.

A nyári elfoglaltságok miatt mindkét csapat tartalékos összeállításban lépett pályára, ennek ellenére nagy küzdelmet hozott a két szomszédvár találkozója. A megyei I. osztályú bajnokságra készülő fiatal vásárhelyi gárda többet, a rutinosabb játékosokból álló vendégek veszélyesebben támadtak. Az első félidő egyetlen gólját egy 17 méteres szabadrúgásból a kutasiak támadója,

Nagy Ádám

szerezte, 0-1. Szünet után egy középpályás labdaszerzést követően

Brizik-Bodrogi

kapott remek kiugratást, és biztos lábbal lőtt a vendégek kapujába, 1-1. A hajrában mindkét együttes játékosain már a fáradság jelei mutatkoztak, így játék helyett a küzdelem dominált, de újabb gól már nem született. A HFC II. legközelebb július 28-án 10 órai kezdettel az FK 1899 Szeged vendégeként lép pályára a Felső Tisza parti stadionban.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Hódmezővásárhelyi FC II. - Székkutas TC 1-1 (0-1)

HFC II.:

Nagyistván - Jesenszki, Forrai, Tóth II. J. Mucsi D. - Király D., Varga A., Brizik-Bodrogi, Kovács II. K. - Hanga, Badi R.

Csere:

Vígh S., Replyuk, Badi J., Vári O.

Edző:

Dezső Ferenc.

Székkutas:

Vígh - Tóth R., Hatfaludi, Bujáki, Kis Á. - Sipos, Balogh L., Szabó l., Bács - Kovács A., Nagy D.

Csere:

Kis D.

Edző:

Nagy István.

Góllövők:

Brizik-Bodrogi, ill. Nagy D.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.