Sport

Labdarúgás: erősít és pályát korszerűsít a Tápé ESK

Labdarúgás: erősít és pályát korszerűsít a Tápé ESK

2012. július 20., péntek
Labdarúgás: erősít és pályát korszerűsít a Tápé ESK

A megyei I. osztályban szereplő együttes a legutóbbi tizenharmadik hely után a következő bajnokságban a mezőny első felében szeretne végezni, ennek érdekében igazoltak új embereket.

Merész terveket szövögetnek a Tápé ESK háza táján. Mint azt portálunknak

Molnár János

ügyvezető elnök elmondta, a sikeres egyeztetések okán immár kijelenthető, hogy a jövő hét közepén megkezdődik a tápéi pálya felújítása. A munkálatok ideje alatt a gárda a Felső Tisza parti stadionban, illetve az újszegedi Kisstadionban készül a megyei I. osztály augusztus 18-i rajtjára. A kispadon továbbra is

Paksi Péter

ül, közvetlen segítője pedig

Brinszky Adrián

. A keretet sikerült megerősíteni, így az ügyvezető elnök optimistán tekint a közelgő idény elé: a mezőny első felébe várja a csapatot. Érkeztek:

Márki Kornél

és

Hegyesi Ádám

(SZVSE),

Török György

(az ifiből),

ifj. Dlusztus Imre

(újrakezdte),

K. Tóth Gyula

(Mórahalom),

Pöszmet Tamás

(Kunszállás),

Kozó Bálint

(Balástya). Távoztak:

Bárkányi Bálint

,

Kövecs Máté

és

Kádár Máté

(mind Hévíz). Paksi Péter alakulata hét edzőmérkőzést tervez a bajnoki rajtig. Július 25-én (szerdán) az FK 1899 Szegeddel csapnak össze a Felső Tisza parton, augusztus 1-jén Kiskundorozsmán, 4-én Algyőn, 8-án pedig Hódmezővásárhelyen (az NB III-as csapatnál) vendégeskednek. Ezt követően részt vesznek a 11-i szőregi ifj. Lakatos Árpád-emléktornán, ahol három meccs vár rájuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.