Labdarúgás: erősít és pályát korszerűsít a Tápé ESK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A megyei I. osztályban szereplő együttes a legutóbbi tizenharmadik hely után a következő bajnokságban a mezőny első felében szeretne végezni, ennek érdekében igazoltak új embereket.

Merész terveket szövögetnek a Tápé ESK háza táján. Mint azt portálunknak Molnár János ügyvezető elnök elmondta, a sikeres egyeztetések okán immár kijelenthető, hogy a jövő hét közepén megkezdődik a tápéi pálya felújítása. A munkálatok ideje alatt a gárda a Felső Tisza parti stadionban, illetve az újszegedi Kisstadionban készül a megyei I. osztály augusztus 18-i rajtjára.

A kispadon továbbra is Paksi Péter ül, közvetlen segítője pedig Brinszky Adrián. A keretet sikerült megerősíteni, így az ügyvezető elnök optimistán tekint a közelgő idény elé: a mezőny első felébe várja a csapatot. Érkeztek: Márki Kornél és Hegyesi Ádám (SZVSE), Török György (az ifiből), ifj. Dlusztus Imre (újrakezdte), K. Tóth Gyula (Mórahalom), Pöszmet Tamás (Kunszállás), Kozó Bálint (Balástya). Távoztak: Bárkányi Bálint, Kövecs Máté és Kádár Máté (mind Hévíz).

Paksi Péter alakulata hét edzőmérkőzést tervez a bajnoki rajtig. Július 25-én (szerdán) az FK 1899 Szegeddel csapnak össze a Felső Tisza parton, augusztus 1-jén Kiskundorozsmán, 4-én Algyőn, 8-án pedig Hódmezővásárhelyen (az NB III-as csapatnál) vendégeskednek. Ezt követően részt vesznek a 11-i szőregi ifj. Lakatos Árpád-emléktornán, ahol három meccs vár rájuk.

Előző sztori

Szilánk kontra Arcadom – az alvállalkozókkal mi lesz?

Következő sztori

Gúr Nándor szerint Vásárhely az egyik legeladósodottabb település