Gonda János: Az algyői polgármester folyamatosan ellenfelet látott bennem

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Algyő menesztett alpolgármestere nem kapott lehetőséget arra, hogy a település lapjában elmondhassa álláspontját arról, miért kellett távoznia. Portálunkon számol be a helyieknek.

Gonda Jánost, Algyő fideszes alpolgármesterét május 23-án Herczeg József polgármester kezdeményezésére váltotta le tisztségéből a képviselő-testület. Ezzel kapcsolatos közleményét nem engedték megjelenni a települési hírmondóban. A politikus nyilatkozatát alább olvashatják.

Gonda János közleménye

Kedves Olvasók!

Mivel nem kaptam lehetőséget arra polgármester úrtól, hogy az Algyői Hírmondóban én is megszólalhassak, így a nyilvánosság adta jogommal élve tájékoztatom az én álláspontom szerint Algyő választópolgárait. Köszönöm a SZEGEDma.hu hírportálnak, hogy lehetővé tette számomra a megjelenést.

Tisztelt Választópolgárok!

Tájékoztatom Önöket, hogy a 2012.május 23-án megtartott képviselő-testületi ülésen polgármester úr előterjesztésére a képviselő-testület felmentett alpolgármesteri tisztségem alól. Bizalmatlanságának okairól őt személyesen kellene megkérdezni, én a magam részéről nem kívánok találgatások kereszttüzében kerülni, de mindenképpen fontosnak tartom, hogy azoknak a választóknak, akik 2010-ben rám szavaztak, s ezért köszönettel tartozom nekik, rövid tájékoztatást adjak.

A testület a munkámban nem talált, s nem hozott fel olyan indokot, mely arra utalhat, hogy én bármilyen törvényt sértenék. Számomra érthetetlen, hogy polgármester úr miért látott bennem folyamatosan ellenfelet, miért nem tudta a település érdekében félretenni személyes érdekeit.

Kedves Választópolgárok!

Továbbra is az Önök érdekében hallatom hangomat a testületi üléseken, még akkor is, ha sokszor kisebbségben maradok, de választási ígéretemből nem engedhetek, s azok megvalósításáért bármikor kész vagyok cselekedni. Továbbra is megtalálnak, úgy mint eddig. Vállalom, hogy kiállok a település fejlődését legjobban szolgáló döntések mellett, s továbbra is szót emelek a törvénysértések ellen.

Minden algyőinek jó egészséget és szép nyarat kívánok!

Üdvözlettel: dr. Gonda János

Előző sztori

Szabadtéri kulisszatitkok – könnyed dóm, szilárd emelvény + FOTÓK

Következő sztori

Felső- és középkategóriás autókat vesz a NAV