Közélet

Akció-vadászaton a Mercator Kft.

Akció-vadászaton a Mercator Kft.

2012. július 16., hétfő
Akció-vadászaton a Mercator Kft.

Az akciók miatt vásárolunk?

A GfK Hungária Shopping Monitor 2011-2012 tanulmány eredményei alapján az egyes akciók, árengedmények vonzereje a válság hatására jelentősen megnőtt, 2009 óta fontosságuk megítélése változatlan. A vásárlók segítségére hozta létre honlapját a Mercator Kft.

A vásárlók többsége – főként a nők, a nagycsaládosok, a nyugdíjasok és a diszkontok törzsvásárlói – kifejezetten keresi az üzletben azt az akciót, amelyről korábban tudomást szerzett. Ráadásul a vevők több-kevesebb rendszerességgel összehasonlítják az akciós árakat a nem akciós árakkal, illetve a különböző márkák árainak összevetése is gyakori. A szegedi Mercator Élelmiszer Diszkontokat üzemeltető

Mercator Kft.

éppen ezért hozta létre a

www.mertmegeri.hu

weboldalt. A MertMegéri.hu kéthetente összegyűjt alapvető fontosságú élelmiszereket, azt az egyetlen célt szem előtt tartva, hogy a vásárlók az éppen aktuális kínálatból még kedvezőbb áron tudják megvásárolni az adott terméket.Ráadásként minden héten olyan villámakciók is megjelennek az oldalon, melyek egyszeri, rövid ideig tartó extra kedvezményt biztosítanak a vásárlók számára. A villámakció felhasználásához mindössze egy gyors regisztráció szükséges, illetve az ehhez kapcsolódó kupon kinyomtatása. Megéri tehát megnézni az oldalt, és megéri benézni a több mint 20 éve működő Mercator Kft. élelmiszer diszkontjaiba, nem csak az óriási kedvezmények, hanem a minőségi, széles áruválaszték miatt is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.