Bulvár

Vizet osztanak a vasútállomásokon

Vizet osztanak a vasútállomásokon

2012. június 29., péntek
Vizet osztanak a vasútállomásokon

A hőségriadó miatt vizet osztanak szombattól a nagyobb budapesti pályaudvarokon, illetve tíz vidéki vasútállomáson - közölte a MÁV Zrt. pénteken az MTI-vel.

A közlés szerint Budapesten a Keleti, Nyugati és Déli pályaudvarokon, illetve vidéken, a miskolci, a szegedi, a debreceni, a nyíregyházi, a pécsi, a szolnoki, a nagykanizsai, a zalaegerszegi, a békéscsabai és a győri állomásokon lehet majd átvenni az egyliteres ingyenes ásványvizet a vasúttársaság dolgozóitól. A szakemberek folyamatosan ellenőrzik a vasúti pályákon a sínek hőmérsékletét, és abban az esetben, ha a 45 fokot elérő, illetve meghaladó sínhőmérsékletet mérnek, fokozott pályafelügyeletet vezetnek be. Mint írták, a felső vezetékek a nagy meleg hatására megnyúlnak, emiatt szakadás, áramszedőtörés és sérülés is előfordulhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.