Közélet

Megújult a lottózó a Szilléri sugárúton

Megújult a lottózó a Szilléri sugárúton

2012. június 27., szerda
Megújult a lottózó a Szilléri sugárúton

Kívül-belül új formát öltött Szegeden a Szilléri sugárút 31-33. szám alatti lottózó, amely közel egy hónapja ismét várja a játékosokat. Az üzlet az elsőként átalakított lottózók egyike, amely a Szerencsejáték Zrt. tavaly kialakított új arculati elemeit hordozza magán.

A Szerencsejáték Zrt. a társaság arculati megjelenésének korszerűsítése során a lottózók kialakításában is érvényre kívánja juttatni azt a törekvést, hogy mind a törzsjátékosok, mind a fiatalabb korosztályok számára olyan vonzó közösségi teret alakítson ki, ahová szívesen betérnek játszani. "A lottózó belső tere átlátható, a szín- és formavilág letisztult, és a társaság szándékai szerint minden tekintetben a könnyedség és játékosság benyomását kelti" – mondja

Jánoska Andrea

, a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs osztályvezetője. "Az elgondolás az volt, hogy megtartjuk ugyan a lottózók főbb arculati jellemzőit, de felfrissítjük a megjelenést, és egységes rendszerbe foglaljuk a belsőépítészeti berendezési tárgyakat. Mindössze hatféle színt alkalmazunk: a zöld, a sárga, és szürke két-kétféle árnyalatát. A színes bútorok és karakteres megjelenésű információs táblák építészeti hátterét a világos és sötétszürke kőporcelán padló, valamint fehér falak és mennyezet szolgáltatják. Játékra hívnak a padlózatot és a falakat díszítő piktogramok is. Alapvető követelmény minden értékesítőhelynél, hogy az üvegportálok és a világítótestek révén betöltse a fény az ügyfélteret. A kirakatokban a mindenkori várható főnyereményre és az aktuális akciókra hívjuk fel a figyelmet, vagy új termékekről, sorsjegyekről tájékoztatjuk a játékosokat. Nem titkolt szándékunk, hogy belátható időn belül az összes lottózóban elérhetővé tegyük a digitális eredményközlést, amely kiváltja majd a papíralapú tájékoztató anyagokat" – teszi hozzá Jánoska Andrea. "Az átalakítás során arra is ügyeltünk, hogy a bútorzat megfeleljen az ergonómiai előírásoknak. Azt tapasztaljuk, hogy játékosaink is kedvezően fogadták a változásokat" – szögezi le a kommunikációs osztályvezető. Az idei évben még hozzávetőleg tíz értékesítőhely új arculat szerinti megújítását tervezi a társaság. A 147. számú lottózó Szeged Felsővárosában jelentős forgalmat bonyolít, hiszen a Szegedi Értékesítési Régió székházában kapott helyet. Utoljára 2006-ban esett át számottevő arculatfrissítésen, akkor a teljes biztonsági és informatikai rendszer korszerűsítése is végbement. A játékosok körében az Ötöslottó a sztár, de rögtön ezt követi a Tippmix, és a sorsjegy értékesítés is jelentős hagyományokkal büszkélkedhet. A legtöbbet a Buksza sorsjegyből vásárolnak a lottózóba betérők, de a Black Jack sorsjegy népszerűsége is töretlen. A tavalyi évben kilenc olyan szerencsés is akadt, aki az itt vásárolt játékok révén 200 000 forintnál nagyobb nyereményt ért el – sorolja az eredményeket a kommunikációs osztályvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.