/

Ifjú diplomás a SZEGEDma.hu tízezredik rajongója

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A SZEGEDma.hu Facebook-oldalának tízezredik lájkolóját díjazta: egy értékes könyv, kecskeméti barackpálinka és egy üveg minőségi Balaton-felvidéki merlot ütötte a markát annak a 22 éves bajai diáknak, aki a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE) tanul, és lelkes olvasója portálunknak.

Szerdán államvizsgázott Bárány Ákos, aki az SZTE nemzetközi tanulmányok szakán végzett, és sikeresen, jelesre vizsgázott. Elmondása szerint minden nap olvas helyi híreket az interneten, a SZEGEDma.hu rendszeres látogatója. Bár korosztályára nem jellemző a tudatos hírfogyasztás, ő mégis 22 évesen fontosnak tartja, hogy ismerje környezete történéseit. Ákos a gazdasági kar mesterképzésére Budapestre a Corvinus Egyetemre és a műegyetemre is beadta a jelentkezését a szegedi mellett, mégis úgy érzi, nem fogja elhagyni a Tisza-partot.

Portálunk közösségi oldala tízezredik lájkolójának Bonifert Gábor, kiadónk ügyvezetője adta át a meglepetést: a Szeged Anno című könyvet, egy üveg kecskeméti barackpálinkát és egy palack minőségi vörösbort, így méltóképp ünnepelheti majd meg az ifjú diplomás az oklevelét.

Érdemes tehát a SZEGEDma.hu Facebook-oldalát lájkolni, hiszen a nyár folyamán egy nagy értékű ajándékot sorsolunk majd ki rajongóink között. Kövessen minket itt és a Facebookon is!

Előző sztori

A Grönholm-módszer mindenkiről szól + FOTÓK

Következő sztori

Szakszemmel 21. nap: Németország – Olaszország