Kosárlabda: gálázna a Kosársuli

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Akár gálameccs is lehet az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli utolsó előtti hazai mérkőzéséből. A kék sárgák a múlt heti 26 pontos győzelem után a Tiszaújvárost fogadják ma este 18 órakor, a Hódtói Sportcsarnokban, a párharc második mérkőzésén.

A nagyarányú diadal után nincs nagy teher Elek András tanítványainak vállán, hiszen összesítésben már csak egy igazán nagy betlivel bukhatnának el. Az előző összecsapás alapján azonban erre igen kicsi az esély. Tiszaújvárosban nem várt sikert arattak Vas Péterék, igaz a sorból akkor kidőlt Utasi, akinek kiugrott a válla, így a találkozó nagy részén nem is tudott pályára lépni. Bíztató azonban, hogy a helyére beálló Czibere Zoltán már-már régi önmagát idézte: 25 pontot szórt, és szinte teljesen foghatatlanul pattogtatott.

Ráadásul társai is akadtak a pontgyártásban, végre Vas is jól célzott, és Mócsai is a szezon legjobb produkcióját nyújtotta. A palánk alatt pedig Kukla Zsolt, Schéda Martin és Rácz Tamás is jól állta a sarat. A jövőre nézve pedig reményteli, hogy Vejinovics is újra szenzációsan mozgatta a csapatot.

A Tiszaújváros ellen azonban semmi sem biztos, hiszen az őszi magabiztos vendég siker után, már sikerült egyszer botlani a Hódtói Sportcsarnokban. A párharc elbukásához most viszont legalább 27 ponttal kellene nyernie a vendégeknek. Ez azonban szinte elképzelhetetlen, sőt ha sikerül felszabadultan, motiváltan és jól koncentrálva pályára lépnie az EnterNet Kosársulinak, akkor a hazai drukkerek akár egy óriási gálameccset is láthatnak, látványos és szép kosárlabdával.

Default thumbnail
Előző sztori

Európa legnagyobb kapacitású adatközpontja épül Magyarországon

Default thumbnail
Következő sztori

Bántalmazta élettársát, 40 hónapot kapott

Legutóbbi hasonló cikkek