Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kovács István

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Új sorozatot indított útjára a SZEGEDma.hu május elsején, Jó Arc néven. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

A jó idő beköszöntével szinte minden este elmegy valamerre barátaival a Kiss Ferenc Erdészeti Szakközépiskolába járó Kovács István. A 17 éves diáktól megtudtuk, a házibulik mellett ismert szegedi szórakozóhelyeken is megfordulnak. Van, amikor csak hárman-négyen, olykor viszont akár ötvenen is egybegyűlnek. István hozzátette, természetesen egy házibuli kevesebb költséggel jár, mint egy diszkóban eltöltött este, ő inkább azt kedveli, ha családias a hangulat.

A szegedi hírportálokat ismeri, viszont csak ritkán olvas helyi híreket, leginkább a közösségi oldalakon tájékozódik. Viszonylag aktív felhasználónak számít a 17 éves diák, nem csak megoszt számára érdekes dolgokat, hanem hozzászólásokat is rendszeresen ír saját vagy ismerősei posztjaihoz.

Előző sztori

Köszöntjük az édesanyákat!

Következő sztori

„És most anyák napján, mit mondhatnék néked?” + VIDEÓ